Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Η Νέα Δημοκρατία σύρεται πίσω από τον ακροδεξιό λαϊκισμό»

«Η Νέα Δημοκρατία σύρεται πίσω από τον ακροδεξιό λαϊκισμό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Ελληνική Κυβέρνηση, Μέγαρο Μαξίμου, Νίκος Φίλης, Χρυσή Αυγή,

Έκκληση στη Νέα Δημοκρατία να σοβαρευθεί απευθύνει το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή την επίθεση των χρυσαυγιτών στον βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο, κατηγορώντας την ότι για να κρύψει τα εσωτερικά της αδιέξοδα και την ανυπαρξία πολιτικών θέσεων, επένδυσε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδιι, του οποίου έχει ήδη χάσει τον έλεγχο από την ακροδεξιά».

«Ας συνέλθουν και ας αποφασίσουν αν θέλουν να λειτουργούν ως υπεύθυνο και συντεταγμένο δημοκρατικό κόμμα, η ως συνονθύλευμα συρόμενο πίσω από τον ακροδεξιό λαϊκισμό» τονίζουν σε απάντηση προς την ανακοίνωση της Συγγρού.

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία είχε εξαπολύσει στην κυβέρνηση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου στο Σύνταγμα κατά τη συγκέντρωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

«Καλούμε τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Τόσκα να μην προστατεύουν και να μην καλύπτουν άλλο τους τραμπούκους και τα φασιστοειδή.

Ας καταλάβει ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ότι είναι άμεσα υπόλογος για την καθυστέρηση που παρατηρείται στη σύλληψη των δραστών, η ταυτότητα των οποίων είναι γνωστή από την πρώτη στιγμή, όπως ο ίδιος έχει επισήμως δηλώσει.

Ας αφήσει τα λόγια και ας απολογηθεί για την ανεπάρκεια των μέτρων περιφρούρησης της χθεσινής συγκέντρωσης των Ποντίων, που έδωσε τη δυνατότητα σε ακραία στοιχεία να επιτεθούν σε μέλος του Κοινοβουλίου», αναφέρει η ΝΔ.

Σημειώνεται ότι νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας ανέφερε πως «η αστυνομία έκανε τη δουλειά της, προστάτευσε τον κ. Κουμουτσάκο», συμπληρώνοντας όμως ότι «από εκεί και πέρα θα εξετάσουμε σήμερα και όλες τις πτυχές, θα δούμε εάν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω και προφανώς εννοώ στο θέμα των συλλήψεων και εκεί αφήνω ένα ερωτηματικό».

Σχετικά άρθρα