Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τον Χρυσαυγίτη γνωστό ως «Γυμναστή» ψάχνει η Ασφάλεια για το ξύλο στον Κουμουτσάκο

Τον Χρυσαυγίτη γνωστό ως «Γυμναστή» ψάχνει η Ασφάλεια για το ξύλο στον Κουμουτσάκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενοκτονία Ποντίων, Γιώργος Κουμουτσάκος, Νέα Δημοκρατία, Χρυσή Αυγή,

Έναν από τους δράστες της τραμπούκικης επίθεσης σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου και συγκεκριμένα τον άνθρωπο που τον γρονθοκόπησε άγρια στο πρόσωπο, έχει καταγράψει η κάμερα.

Η επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Σύνταγμα, στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των ποντιακών οργανώσεων για τις δηλώσεις Φίλη.

Πρόκειται για έναν άνδρα με μαύρο κασκέτο ο οποίος βρίσκεται μέσα στο μπλοκ της Χρυσής Αυγής δίπλα στους βουλευτές της οργάνωσης Ηλιόπουλο και Κασιδιάρη.

Ο εν λόγω άνδρας κινείται αποφασιστικά προς το μέρος του κ. Κουμουτσάκου και μόλις τον πλησιάζει, τον γρονθοκοπεί με… απόλυτη ψυχραιμία στο πρόσωπο, κοντά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, προκειμένου -όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΓΑΔΑ- να εντοπιστούν και να ταυτοποιηθούν όλοι οι δράστες.

Η κρατική Ασφάλεια έχει ήδη στη διάθεσή της τα βίντεο και τις εικόνες από την ώρα της επίθεσης, ενώ στο πλαίσιο της σχετικής έρευνας έχει βάλει στο μικροσκόπιο τα μέλη της Χρυσής Αυγής που έφτασαν σήμερα στο Σύνταγμα με 5 λεωφορεία από την περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, του Mega οι αρχές αναζητούν ήδη έναν χρυσαυγίτη που είναι γνωστός στην Αστυνομία και φέρει το προσωνύμιο “γυμναστής”.

Σχετικά άρθρα