Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Η Ν.Δ. έβγαλε τους φασίστες ξανά από τα ντουλάπια

Μαξίμου: Η Ν.Δ. έβγαλε τους φασίστες ξανά από τα ντουλάπια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενοκτονία Ποντίων, Γιώργος Κουμουτσάκος, Μέγαρο Μαξίμου, Νίκος Φίλης,

Κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας το θέμα του ξυλοδαρμού του βουλεύτη Γιώργου Κουμουτσάκου, εξαπέλυσαν αντίδραση έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι των δηλώσεων του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, ήταν εκείνη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με αποτέλεσμα να υπάρξει ξυλοδαρμός βουλευτή της από φασιστικά στοιχεία

«Η ΝΔ πήρε μια τοποθέτηση την οποία είχε κάνει ο κ. Φίλης δύο χρόνια πριν, την φούντωσε και όταν κανείς παίζει με αυτά τα πράγματα αυτό που καταφέρνει είναι να απελευθερώσει τις δυνάμεις του μίσους» έλεγαν συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεταν:

«Έβγαλαν με τη στάση τους ξανά τους φασίστες από τα ντουλάπια, βρέθηκαν ξαφνικά οι φασίστες στους δρόμους με αποτέλεσμα να προπηλακίζεται με άγριο τρόπο και άδικα ο βουλευτής της ΝΔ».

Φυσικά καταδικάζουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τον ξυλοδαρμό του κ. Κουμουτσάκου με τον οποίο μίλησε η Όλγα Γεροβασίλη και του εξέφρασε την συμπαράσταση της κυβέρνησης για την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε στον προαύλιο μάλιστα χώρο της Βουλής και τη βούληση να εντοπιστούν οι δράστες, να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Σχετικά άρθρα