Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει επίθεση στη ΝΔ για τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει επίθεση στη ΝΔ για τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «θρασύτατη επίθεση από φασιστοειδή».

Παράλληλα, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αιχμές και κατά της ΝΔ για τις ευθύνες που έχει με το «επικίνδυνο ακροδεξιό παιχνίδι που παίζει τις τελευταίες ημέρες».

«Κατάφεραν να ανασύρουν στο προσκήνιο τις δυνάμεις του μίσους και της ακροδεξιάς βίας», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τη ΝΔ να συνειδητοποιήσει ότι «φλερτ με την πατριδοκαπηλία δεν μπορεί να τους βγάλει από το πολιτικό τους αδιέξοδο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη θρασύτατη επίθεση από φασιστοειδή στο Βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο. Η επίθεση αυτή αναδεικνύει το πόσο επικίνδυνο είναι το ακροδεξιό παιχνίδι που παίζει η ΝΔ τις τελευταίες ημέρες. Προσπαθώντας να αναδείξουν σε μείζον πολιτικό θέμα μια προσωπική θέση του Ν. Φίλη που εκφράστηκε, μάλιστα, προ διετίας, κατάφεραν να ανασύρουν στο προσκήνιο τις δυνάμεις του μίσους και της ακροδεξιάς βίας. Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι το φλερτ με την πατριδοκαπηλία ούτε μπορεί να τους βγάλει από το πολιτικό τους αδιέξοδο, ούτε αρμόζει σε πολιτικές δυνάμεις που θέλουν να ονομάζονται δημοκρατικές».

Σχετικά άρθρα