Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο απόφοιτος δημοτικού Σουλτς έχει άποψη και για την Κύπρο

Ο απόφοιτος δημοτικού Σουλτς έχει άποψη και για την Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κύπρος, Μάρτιν Σουλτς,

Ο απόφοιτος δημοτικού και πρώην αλκοολικός Μάρτιν Σουλτς, αφού έλυσε όλα τα προβλήματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αποφάσισε να λύσει και τα προβλήματα της Κύπρου.

«Η επανενωμένη, ομοσπονδιακή Κύπρος μπορεί να αποδειχθεί μία χώρα – πρότυπο για ολόκληρη την πολυτάραχη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής», τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στο συνέδριο του Economist, ο κ. Σουλτς απηύθυνε έκκληση στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, Νίκο Αναστασιάδη και Μουσταφά Ακιντζί, να αδράξουν τη στιγμή για την ταχεία επίτευξη πολιτικής συμφωνίας, με σκοπό την επανένωση της Κύπρου.

«Παρακολουθούμε στενά τις διαπραγματεύσεις», ανέφερε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πρόσθεσε ότι η Κύπρος μπορεί να γίνει ο φάρος της ειρηνικής συνύπαρξης και της συνεργασίας μεταξύ κοινοτήτων διαφορετικής εθνοτικής και θρησκευτικής προέλευσης.

Ας πει κάποιος στον αγράμματο Γερμανό, ότι οι μουσουλμάνοι της Κύπρου είναι Έλληνες εξισλαμισμένοι.

Απέκτησαν τουρκική συνείδηση, όσοι απέκτησαν, επί βρετανικής αποικιοκρατίας όταν οι Βρετανοί -ακολουθώντας το δόγμα του “διαίρει και βασίλευε”- έπαιρναν τους μουσουλμάνους ως χωροφύλακες – συνεργάτες δηλαδή των αποικιοκρατών.

Τα ίδια που έκαναν και στην Ιρλανδία, δηλαδή, όπου κατάφεραν να στρέψουν τους προτεστάντες Ιρλανδούς ενάντια στους Καθολικούς και έτσι σήμερα η Ιρλανδία παραμένει διαιρεμένη, σε βόρεια και νότια.

Οι έποικοι μάλιστα δεν είναι όλοι Τούρκοι. Πολλοί είναι Κούρδοι αλλά και ελληνόφωνοι μουσουλμάνοι από τον Πόντο, που η Τουρκία τους έστειλε στην Κύπρο για να τους “ξεφορτωθεί”.

Ας δώσουν στον Σουλτς να λύσει καμία πρόσθεση, αριθμητική γνωρίζει τουλάχιστον, και ας μην πετάγεται ως… όλοι καταλάβατε.

Σχετικά άρθρα