Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση εξάλειψε κάθε ίχνος δημογραφικής και κοινωνικής πολιτικής

Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση εξάλειψε κάθε ίχνος δημογραφικής και κοινωνικής πολιτικής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία, Πολύτεκνη Οικογένεια, Πολύτεκνοι,

Για εξάλειψη «κάθε ίχνους δημογραφικής και κοινωνικής πολιτικής» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εν όψει της ημέρας των Πολυτέκνων, την 1η Νοεμβρίου.

Όπως τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης, το θέμα της προστασίας της πολύτεκνης οικογένειας αποτελεί θέμα ύψιστης προτεραιότητας για τη Νέα Δημοκρατία, «το κόμμα που ιδρύθηκε για να υπερασπίζεται τους θεσμούς και τις αξίες αυτού του τόπου».

«Πιστεύουμε στη νέα γενιά και επενδύουμε σ’ αυτή. Πιστεύουμε, ότι χρειάζεται μια μεγαλύτερη προσπάθεια, διότι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, εμπνέει ανησυχία. Και αυτό διότι η κυβέρνηση, αντί να σοβαρευτεί και να πάρει τις πρέπουσες αποφάσεις, είναι όμηρος στις ιδεοληψίες της», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισήμανε ότι παρά τις δύσκολες ημέρες για την χώρα, ο πολυτεκνικός κόσμος, απτόητος συνεχίζει να κάνει το καθήκον σας απέναντι στην πατρίδα και πως οι κόποι του «αποτελούν για όλους μας δίδαγμα και υπόμνηση του χρέους μας, να μην εγκαταλείπουμε τα ιδανικά μας, να σταθούμε δίπλα στον ανθό της ελληνικής κοινωνίας -τους νέους μας».

«Αντιλαμβάνομαι από τους αριθμούς και τις στατιστικές για τα δημογραφικά στοιχεία, ότι το πρόβλημα είναι βαθύ και απαιτείται αφενός μια γενναία αυτοκριτική, αφετέρου εγρήγορση» συμπλήρωσε για να καταλήξει:

«Επιλογή μας είναι να προχωρήσουμε δυναμικά, με γνώμονα το συλλογικό, κοινωνικό και εθνικό συμφέρον. Με αρχές, αξίες και επιλογές που αθροίζουν και ενώνουν τις κοινωνικές δυνάμεις σε κοινούς στόχους, να μοχθήσουμε για την ευημερία των παιδιών μας».

Σχετικά άρθρα