Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Α. Λοβέρδος θα ψηφίσει το νομοσχέδιο αλλά… ζητά παραίτηση Κ. Χατζηδάκη!

Ο Α. Λοβέρδος θα ψηφίσει το νομοσχέδιο αλλά… ζητά παραίτηση Κ. Χατζηδάκη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Κωστής Χατζηδάκης,

Πλάκα στον ελληνικό λαό κάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος δήλωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο αλλά παράλληλα ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν ανεξάρτητος βουλευτής, υποστήριξε ότι ο Κωστής Χατζηδάκης έμπλεξε την ελληνική κοινωνία σε μία άνευ λόγου περιπέτεια, ενώ κατέστησε οιονεί μνημονιακή υποχρέωση θέματα που δεν έπρεπε.

Ο κ. Λοβέρδος, όπως προείπαμε, δήλωσε ότι ο ίδιος θα ψηφίσει το νομοσχέδιο, δικαιολογώντας την απόφαση αυτή λέγοντας ότι οι νέες ρυθμίσεις που έγιναν κατόπιν παρεμβάσεων άλλων υπουργών, δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο που δεν επιτρέπουν στον κ. Χατζηδάκη να παραμείνει στη θέση του.

«Χατζηδάκης ρώτησε, Χατζηδάκης απάντησε, Χατζηδάκης αξιολόγησε. Ενέπλεξε όλη την ελληνική πολιτική σκηνή σε μια περιπέτεια άνευ λόγου και τώρα, με πρωτοβουλία του κ. Τσαυτάρη που άλλαξε το πλαίσιο, είναι μείζον θέμα η παραμονή του στην κυβέρνηση, πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του» υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος.

Αφορμή ήταν η συζήτηση στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών στην οποία ο κ. Λοβέρδος θέλησε ως εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών να ξεκαθαρίσει, όπως είπε, τη θέση του για αυτό το θέμα. Ό,τι να ‘ναι…

Σχετικά άρθρα