Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καμμένος τα έχωσε στη Ραχήλ: “Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με αυτά που κάνεις!”

Ο Καμμένος τα έχωσε στη Ραχήλ: “Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με αυτά που κάνεις!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ελένη Ξουλίδου, Κώστας Γιοβανόπουλος, Πάνος Καμμένος, Ραχήλ Μακρή, Χρυσούλα Γιαταγάνα,

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος τα “έχωσε” δια τηλεφώνου στη Ραχήλ Μακρή για τις φήμες που διαδίδει περί αποχώρησης τρίτου ατόμου από το κόμμα.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», την ώρα που η Ραχήλ υπερασπιζόταν ραδιοφωνικώς τον πρόεδρό της μετά την ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών Χρυσούλας Γιαταγάνα και Κώστα Γιοβανόπουλου, ξαφνικά χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο.

Στην άλλη άκρη της γραμμής ο Πάνος Καμμένος οργισμένος να της φωνάζει: «Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με αυτά που κάνεις».

Η Ραχήλ, από την πλευρά της, του απάντησε,σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Εγώ θα σου διαλύσω το κόμμα ή…» και σταμάτησε εκεί, δεν προχώρησε…

Ο κ. Καμμένος όμως επέμεινε λέγοντάς της: «Διαδίδεις ότι θα φύγει και τρίτος βουλευτής, είναι πράγματα αυτά; Να σταματήσεις να τα λες».

Η βουλευτής αυτή τη φορά του είπε εκνευρισμένη: «Ισα-ίσα, με το να προειδοποιήσω ότι φεύγει και τρίτος βουλευτής σταμάτησα την ανεξαρτητοποίηση της Ελένης Ξουλίδου. Έτοιμη ήταν».

Ο κ. Καμμένος πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση: «Τι είναι αυτά που λες; Η Ξουλίδου έκανε δήλωση ότι παραμένει πιστή στο κόμμα».

Και η τηλεφωνική συνομιλία σταμάτησε εκεί, με τη Ραχήλ να επιμένει ότι, αν δεν δημοσιοποιούσε πως φεύγει και τρίτος βουλευτής, πιθανόν η κυρία Ξουλίδου (βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης) να έφευγε.

Σχετικά άρθρα