Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ούτε το ΚΚΕ δεν στηρίζει τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση – Καταθέτει τροπολογία

Ούτε το ΚΚΕ δεν στηρίζει τον ΦΠΑ  στην ιδιωτική εκπαίδευση – Καταθέτει τροπολογία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουτσούμπας, Ιδιωτικά Σχολεία, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων είχε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημέρωσαν τον κ. Κουτσούμπα για την κάθετη αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλλει ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, γεγονός που θα επιβαρύνει παραπέρα τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Ο επικεφαλής του ΚΚΕ εξέφρασε τη γνωστή θέση να μην επιβληθεί κανένας νέος φόρος σε όλες τις δομές της ιδιωτικής εκπαίδευσης που έρχεται να προστεθεί στη φορολεηλασία της λαϊκής οικογένειας. Άλλωστε, υπενθύμισε ο κ. Κουτσούμπας, το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που καταψήφισε το μνημόνιο 3 και τα προαπαιτούμενα που το συνόδευαν, ανάμεσα στα οποία και η επιβολή του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Τέλος, διαβεβαιωσε ότι το ΚΚΕ θα στηρίξει με όλους τους τρόπους το δίκαιο αυτό αίτημα και γι’ αυτό προτίθεται να καταθέσει στη βουλή σχετική τροπολογία.

Σχετικά άρθρα