Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παφίλης προς Χρυσαυγίτες: Είστε εκτελεστές συμβολαίων θανάτου

Παφίλης προς Χρυσαυγίτες: Είστε εκτελεστές συμβολαίων θανάτου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Γιάννης Λαγός, Θανάσης Παφίλης, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Χρυσή Αυγή,

Νέο επεισόδιο ξέσπασε στη Βουλή, ανάμεσα στο ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή, με τον Θανάση Παφίλη να χαρακτηρίζει τους βουλευτές της ΧΑ ως εκτελεστές συμβολαίων θανάτου.

Το θερμόμετρο, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο των ΜΜΕ, ανέβηκε όταν ο Γιάννης Λαγός επανέφερε το θέμα της πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού 902.

«Εμείς ζητάμε να δοθεί η διαδρομή της πώλησης από το ΚΚΕ σε offshore εταιρεία. Δείξετε μας την διαδρομή των χρημάτων. Για τις κατηγορίες για δήθεν εντολές ας πάρουν την δικογραφία να δουν ότι κατηγορούμαστε για συνομιλίες. Οι κύριοι αυτοί που μας κουνούν το δάχτυλο είναι που συναλλάσσονται με μεγάλα συμφέροντα. Πήραν τη συχνότητα από τους δήθεν αντιπάλους τους την ΝΔ και την πούλησαν στα συμφέροντα που δήθεν συγκρούονται», είπε.

Ο κ. Παφίλης απάντησε ότι η αγοραπωλησία έγινε με διαφανή και νόμιμη διαδικασία και πως τα πρόσωπα που βρίσκονται στις δύο πλευρές είναι γνωστά.

«Τα χρήματα που εισπράχθηκαν πήγαν στους εργαζόμενους και όχι στο ΚΚΕ», πρόσθεσε, ενώ συνέχισε χαρακτηρίζοντας ως φασίστες τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

«Στόχος τους είναι να χτυπήσουν το ΚΚΕ και όχι τα μεγάλα συμφέροντα με τα οποία σχετίζονται ποικιλοτρόπως. Εκτελούν συμβόλαια άλλου είδους. Η θέση που πρέπει να τους δώσει ο λαός είναι στους ηττημένους του 1945 δηλαδή στα σκουπίδια της ιστορίας… Τα μαχαίρια τα ονομάζουν ομιλίες και τις δολοφονίες πολιτική δράση. Ας τους να μιλάνε γιατί με ισόβια δεν θα το ξανακάνουν. Είναι κληρονόμοι της κουκούλας οι πρόγονοι τους τα ίδια έκαναν, φόραγαν κουκούλα και έδειχναν», ενώ νωρίτερα είχε καταγγείλει ευθέως ότι έχει δώσει εντολή για δολοφονίες και έκανε λόγο για συμβόλαια θανάτου.

Σχετικά άρθρα