Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η κυβέρνηση “ξήλωσε” την Σαββαΐδου από γενική γραμματέα Εσόδων

Η κυβέρνηση “ξήλωσε” την  Σαββαΐδου από γενική γραμματέα Εσόδων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, Όλγα Γεροβασίλη,

Η κυβέρνηση απέπεμψε την Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα για δράσεις της κατά του δημοσίου συμφέροντος.

Η απόφαση λήφθηκε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου , την Πέμπτη και όπως δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη «Το υπουργικό συμβούλιο έκανε αποδεκτή ομόφωνα την εισήγηση του υπουργού Οικονομικών για να παφθεί από τα καθήκοντά της η ΓΓΔΕ Κατερίνα Σαββαΐδου”.

Μάλιστα κ. Γεροβασίλη συμπλήρωσε ότι “Σε τέτοιες εποχές δύσκολες για την κοινωνία και τον ελληνικό λαό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από δημόσιους λειτουργούς να λειτουργούν κατά του δημοσίου συμφέροντος» είπε η κυρία Γεροβασίλη. «Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν νόμοι κανόνες και θα τηρηθούν» .

Σε ερώτηση για το αν η απόφαση αυτή έχει την έγκριση των Θεσμών η κυρία Γεροβασίλη απάντησε ότι «είμαστε κυρίαρχο κράτος αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάτε».

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση θα επιδοθεί στην κ. Σαββαΐδου με δικαστικό κλητήρα, ενώ η υπό απομάκρυνση γενική γραμματέας συσκέπτεται αυτές τις ώρες με τους δικηγόρους της για τον τρόπο αντίδρασης της.

Σχετικά άρθρα