Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κήρυξαν πόλεμο στον Παππά οι βαρόνοι των ΜΜΕ – Ο λαός θα τους συνθλίψει!

Κήρυξαν πόλεμο στον Παππά οι βαρόνοι των ΜΜΕ – Ο λαός θα τους συνθλίψει!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, Τηλεόραση,

Οι βαρόνοι των ΜΜΕ, οι “νταβατζήδες” όπως τους είχε αποκαλέσει πρώην πρωθυπουργός, έχουν στοχοποιήσει τον Νίκο Παππά εξαιτίας του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Και τον έχουν στοχοποιήσει διότι με το νομοσχέδιο αυτό “τελειώνει” η ασυδοσία τους που χειραγώγησε την κοινή γνώμη για δύο δεκαετίες, που προπαγάνδισε τα συμφέροντα της πιο παρασιτικής ολιχαρχίας, που οδήγησε ένα ολόκληρο έθνος στον εκχυδαϊσμό και στη νεοαποικιακή υποτέλεια.

Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι βάζει τέλος στην προκλητική παρανομία τους.

Οι βαρόνοι – νταβατζήδες συντηρούσαν τα “μαγαζιά” τους με δάνεια, εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ πήγαν στον αέρα.

Τώρα η δανειοδότηση από τις τράπεζες έχει περιοριστεί σημαντικά, τα χρέη υπάρχουν και πολλαπλασιάζονται, και με την επιλογή της κυβέρνησης Τσίπρα να ανοίξει το παιχνίδι στον χώρο της τηλεόρασης, νέοι παίκτες, ακόμη και από το εξωτερικό, ετοιμάζονται να… κάνουν έφοδο, και μάλιστα από θέση οικονομικής ισχύος.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα. Γι’ αυτό και οι επιθέσεις προς τον Νίκο Παππά πολλαπλασιάζονται. Λογικά θα ενταθούν. Όπως και απέναντι προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα.

Η κοινή γνώμη όμως γνωρίζει τους νταβατζήδες και δεν “μασάει” από την προπαγάνδα τους. Θα ηττηθούν, όχι από τον Παππά, αλλά από τον ελληνικό λαό που απαιτεί από την κυβέρνηση Τσίπρα να τους αποτελειώσει.

Σχετικά άρθρα