Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις κατά Τσίπρα: Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στη Δύση

Άδωνις κατά Τσίπρα: Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στη Δύση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξης Τσίπρας,

Ως τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα των τελευταίων 30 ετών στη δυτική πολιτική σκηνή χαρακτήρισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «η ΝΔ χρειάζεται έναν ενεργητικό αρχηγό, προκειμένου να κάνει αντιπολίτευση στον απατεώνα κ. Τσίπρα. Αυτός νομίζω ότι είμαι εγώ, αυτό είναι το πλεονέκτημά μου απέναντι στους υπόλοιπους άξιους συνυποψηφίους μου».

Επιπλέον, ερωτηθείς για τις σχέσεις του με τον κ. Βορίδη, ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι υπήρξε μία διαφωνία, σημειώνοντας ότι «δεν είμαστε παντρεμένοι για να κάνουμε τα πάντα ίδια».

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε εκφραστής της ιδιωτικής οικονομίας, της εκτός πολιτικής κοινωνίας λέγοντας ότι: «Δεν είμαι με τα τζάκια».

«Τεράστιο λάθος» χαρακτήρισε την πρόταση της ηγεσίας για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι: «Μας χωρίζει άβυσσος».

Καταλήγοντας, ο κ. Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε του έργου της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά, εξηγώντας ότι «είχαμε υλοποιήσει το μισό Ζάππειο και εάν δεν είχε λήξει η θητεία της, θα τα είχαμε εφαρμόσει όλα».

Σχετικά άρθρα