Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι ζήτησε ο Άδωνις από Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη για τη διαδοχή στη Ν.Δ.

Τι ζήτησε ο Άδωνις από Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη για τη διαδοχή στη Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Επικουρικές Συντάξεις, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης,

Μια πρόταση – έκπληξη επεφύλαξε ο Αδωνις Γεωργιάδης στους συνυποψηφίους του για την ηγεσία της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Κυριάκο Μητσοτάκη και Απόστολο Τζιτζικώστα.

Μιλώντας στο Star Channel, και την εκπομπή «Live U» ο Αδωνις αφού διέψευσε τα περί «φαγωμάρας» στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την διαδοχή στο κόμμα και συγκεκριμένα στι παρασκήνιο με την Ντόρα Μπακογιάννη, είπε:

«Αντί να οργανώνουμε συγκεντρώσεις για την διαδοχή στη ΝΔ, να οργανώσουμε μια μεγάλη συγκέντρωση όλοι μαζί για να διαμαρτυρηθούμε, αν η κυβέρνηση καταργήσει τις επικουρικές συντάξεις».

Σκοπός της κυβέρνησης είναι να αδειάσει τα αποθεματικά των ταμείων, υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «δεν θα πρέπει να αφήσουμε τον Τσίπρα να κάνει ανενόχλητος αυτά που κάνει τώρα», ενώ για το παρασκήνιο με την Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει παρασκήνιο με την κα Μπακογιάννη. Στη Νέα Δημοκρατία δεν αλληλοφαγωνόμαστε».

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες ο κ.Γεωργιάδης, τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει την προπαγάνδα κατά των καναλιών και τον βολεύει να περάσει τώρα το νομοσχέδιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να περάσει ένα ολοκληρωτικό καθεστώς».

«Ας αφήσουμε τα εσωκομματικά μας και ας κάνουμε αντιπολίτευση στον Τσίπρα» πρόσθεσε με νόημα στην συνέχεια, παραδεχόμενος ότι η ΝΔ απέτυχε να εξηγήσει στον κόσμο τι συμβαίνει

Σχετικά άρθρα