Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης στο Μαξίμου στις 12:00, επιχείρηση πειθούς για τους “αντάρτες” του γάλακτος

Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης στο Μαξίμου στις 12:00, επιχείρηση πειθούς για τους “αντάρτες” του γάλακτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Θανάσης Σκορδάς, Θάνος Μωραΐτης, Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης, Κωστής Χατζηδάκης, Μάξιμος Χαρακόπουλος,

Μια μόλις ημέρα πριν κατατεθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο για τη συμφωνία της Κυβέρνησης με την τρόικα, μαίνονται οι αντιδράσεις κυβερνητικών βουλευτών για τις επίμαχες διατάξεις που αφορούν κυρίως στις μεταρρυθμίσεις για το γάλα.

Το Μαξίμου συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με τους “αντάρτες” που ολοένα και αυξάνονται. Στην καρδιά του προβλήματος βρίσκονται ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, οι οποίοι φέρονται ως άκαμπτοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μεταξύ του Κωστή Χατζηδάκη και του Αθανάσιου Τσαυτάρη δεν παρέστη ο κ. Χαρακόπουλος, ο οποίος αναμένει την απάντηση της κυβέρνησης στην πρόταση των αγελαδοτρόφων.

Την ίδια ώρα, το υπουργείο Ανάπτυξης δια στοματος του υφυπουργού Θανάση Σκορδά αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο νομοσχέδιο για το γάλα.

Εν μέσω αυτού του κλίματος, συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι στο Μαξίμου το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης, στο οποίο μετέχουν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος και οι εμπλεκόμενοι υπουργοί.

Στη Βουλή ο Κωστής Χατζηδάκης αναμένεται να συνεχίσει το κυβερνητικό «μασάζ» στους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και παράλληλα στη Χαριλάου Τρικούπη συγκαλείται το Συντονιστικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Μαξίμου, παρά την αντίθετη γνώμη του Ευάγγελου Βενιζέλου για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας.

Σχετικά άρθρα