Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνάντηση Τζιτζικώστα – Μεϊμαράκη – Μητσοτάκη και Άδωνι

Συνάντηση Τζιτζικώστα – Μεϊμαράκη – Μητσοτάκη και Άδωνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάριος Σαλμάς, Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης,

Συνάντηση έχουν οι τέσσερις υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ μετά τις φωνές Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ του κόμματος που απειλεί να τινάξει τη διαδικασία στον αέρα.

Ο κ. Μεϊμαράκης επιχείρησε να δώσει εξηγήσεις, ενώ ήδη ο Μ. Σαλμάς ζητάει αναβολή των εκλογών… Ακόμη και άλλοι βουλευτές που στηρίζουν Μεϊμαράκη ζητούν έκτακτο συνέδριο.

«Δεν μπορεί ένας υπάλληλος του κόμματος να λέει διάλεξα αυτήν την εταιρεία» ανέφερε σε δηλώσεις του ο γαλάζιος αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος με συνέντευξή του στο Real fm τάχθηκε υπέρ των θέσεων του υπηρεσιακού προέδρου, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αφήνοντας αιχμές κατά του γραμματέα του κόμματος και επικεφαλής της ΚΕΦΕ, Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Αναφερθείς στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος, την Τρίτη, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι απαιτείται διαγωνισμός, ώστε να βρεθεί μια αξιόπιστη εταιρεία που θα αναλάβει να διεκπεραιώσει τις εκλογές της Ν.Δ.

«Δεν νοούνται εκλογές χωρίς να υπάρχει εκλογικός κατάλογος», πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης, υπογραμμίζοντας πως «εάν δεν βρεθεί άμεσα λύση η ΝΔ πρέπει να οργανώσει έκτακτο συνέδριο».

Σχετικά άρθρα