Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ν. Δένδιας: Παλικαρισμούς είδαμε και στην Κύπρο… Μεταρρυθμίσεις ή καταστροφή

Ν. Δένδιας: Παλικαρισμούς είδαμε και στην Κύπρο… Μεταρρυθμίσεις ή καταστροφή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάλα, Νίκος Δένδιας,

Το δίλημμα “μεταρρυθμίσεις ή καταστροφή” έθεσε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Δένδιας σχολιάζοντας τις αντιδράσεις κυβερνητικών βουλευτών στις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις για το γάλα.

«Μπροστά μας υπάρχει η ο επώδυνος δρόμος των μεταρρυθμίσεων ή η καταστροφή, δεν υπάρχει άλλος δρόμος» διαμήνυσε ο υπουργός και πρόσθεσε:

“Η χώρα είναι αναγκασμένη σε λίγα χρόνια να κάνει αυτά που θα έπρεπε να γίνουν σε βάθος δεκαετιών, είναι λογικό να μη βλέπουν τα μικρά συμφέροντα τα μεγάλα, είναι εις βάρος μας αν τα μικρά συμφέροντα επιβιώσουν. Θα τεθούν σε αμφισβήτηση όλα όσα πετύχαμε, η χώρα θα βρεθεί σε περιδίνηση”.

Ο κ. Δένδιας έκανε λόγο για παλικαρισμούς, παραλληλίζοντας την κατάσταση με την Κύπρο:

«Αυτούς τους παλικαρισμούς τους είδαμε και στην Κύπρο και είδαμε τι συνέβη. Ένα ζωντανό κομμάτι του Ελληνισμού γύρισε κουτρουβαλώντας πίσω».

Ο υπουργός εξέφρασε πάντως αισιοδοξία ότι τα προβλήματα θα επιλυθούν:

«Νομίζω ότι έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα στο τέλος. Δεν θεωρώ ότι δεν αντιλαμβάνεται κανείς την κρισιμότητα των περιστάσεων και ότι υπάρχει περιθώριο ευκαιρίας για να βγούμε από την κατάσταση των τελευταίων τεσσάρων χρόνων».

Σχετικά άρθρα