Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι αποτυχημένες επιλογές Σαμαρά στηρίζουν την υποψηφιότητα Άδωνι

Οι αποτυχημένες επιλογές Σαμαρά στηρίζουν την υποψηφιότητα Άδωνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Μουρούτης, Νέα Δημοκρατία, Χρύσανθος Λαζαρίδης,

Βασίλης Κικίλιας και Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσαν τις υπογραφές τους στον Άδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να τον βοηθήσουν να συμπληρώσει τον μαγικό αριθμό «50» και να είναι τελικώς υποψήφιος πρόεδρος. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον στηρίξουν συλλήβδην στη διάρκεια της προεκλογικής κούρσας.

Στο πλευρό του πρώην υπουργού, και μάλιστα σε στρατηγικό πόστο, βρίσκεται ο πρώην βουλευτής Πέλλας και στενός συνομιλητής του Αντώνη Σαμαρά, Διονύσης Σταμενίτης.

Κεντρικό ρόλο στο οργανωτικό κομμάτι έχει Γιώργος Παπαδημητρίου, στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και πρώην υποδιοικητής του ΚΑΤ.

Επιπλέον, μέχρι στιγμής υπέρ της υποψηφιότητας του Αδωνι Γεωργιάδη έχει ταχθεί ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, Περικλής Μαντάς, όπως και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας, Ανδρέας Μαζαράκης, ενώ στον κατάλογο με τις 50 υπογραφές για τον κ. Γεωργιάδη φιγουράρει και ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας.

Ιδιαίτερη σημασία δε από σημειολογικής πλευράς έχουν οι πληροφορίες που θέλουν το alter ego του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθο Λαζαρίδη, να εκφράζεται σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του με τα καλύτερα λόγια για τον Αδ. Γεωργιάδη.

Το γεγονός αυτό ενισχύεται και από την άτυπη παρουσία του επίσης διαχρονικού συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά, Γ. Μουρούτη, στο επικοινωνιακό επιτελείο του.

Σχετικά άρθρα