Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεός Λεβέντης – Δεν πρόλαβε την Απελευθέρωση της Αθήνας και… τράβηξε τσατσάρα

Θεός Λεβέντης – Δεν πρόλαβε την Απελευθέρωση της Αθήνας και… τράβηξε τσατσάρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Ακρόπολη, Βασίλης Λεβέντης, Γερμανία, Γερμανική Κατοχή, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, Ένωση Κεντρώων,

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η 71η επέτειος για την απελευθέρωση της Αθήνας από τα κατοχικά στρατεύματα.

Η επίσημη τελετή πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με την έπαρση της ελληνικής σημαίας της Απελευθερώσεως.

Ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης. Αρχικά δια της απουσίας.

Ο κ. Λεβέντης καθυστέρησε και παρά την ολιγόλεπτη αναμονή των παρευρισκομένων, τελικά έχασε την τελετή φτάνοντας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης λίγα λεπτά αφού είχε ολοκληρωθεί.

Έτσι την ώρα που όλοι αποχωρούσαν ο κ. Λεβέντης έφτανε!

Μάλιστα η όταν τον είδε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κυρία Θεανώ Φωτίου που εκπροσώπησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό του είπε: «Πρόεδρε, σας περιμέναμε αλλά αργήσατε» για να λάβει την απάντηση από τον κ. Λεβέντη: «Δεν πειράζει, ελπίζω εσείς να περάσατε καλά».

Βέβαια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αφού έκανε τον κόπο να ανέβει μέχρι τον Ιερό Βράχο, δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει δηλώσεις μπροστά στις κάμερες. Έτσι στήθηκε στην… ουρά αναμένοντας τη σειρά του ως τελευταίος.

Θεώρησε μάλιστα σκόπιμο να βγάλει μια τσατσάρα και να χτενιστεί ακριβώς πίσω από τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη ο οποίος εκείνη την ώρα έκανε τις δικές του δηλώσεις. Παρά τα νοήματα των καμεραμάν να κάνει στην άκρη για να βγει από το πλάνο, ο κ. Λεβέντης ολοκλήρωσε τη διαδικασία με την τσατσάρα ανενόχλητος χωρίς να αντιληφθεί τίποτα, «καίγοντας» τη δήλωση του υπουργού!

Πάντως στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να τα «χώσει» σε όλους λέγοντας ότι «έχουμε γίνει χώρα για πανηγύρια και επετείους, ενώ υπάρχουν παθογένειες μεγάλες τις οποίες κουκουλώνουμε κάτω από το χαλί. Αν θέλουμε να τιμήσουμε την ημέρα της απελευθέρωσης από τους Γερμανούς και τις άλλες πολλές μέρες που το έθνος μας έδειξε ανδρεία πρέπει να φτιάξουμε σοβαρό υπεύθυνο κράτος με δικαιοσύνη και ηθική και όχι να διαιωνίζουμε τις παθογένειες τους παρελθόντος».

Σχετικά άρθρα