Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μιχελογιαννάκης: Μην ακούω μ@λ@κίες και διαμαρτυρίες, ο κόσμος ήξερε τι ψήφιζε

Μιχελογιαννάκης: Μην ακούω μ@λ@κίες και διαμαρτυρίες, ο κόσμος ήξερε τι ψήφιζε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ΕΝΦΙΑ, Μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ,

Σε μια αν μη τι άλλο ασυνήθιστη δήλωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, καλώντας τον κόσμο να μην διαμαρτύρεται για τα νέα μέτρα που έρχονται στη Βουλή, καθώς… ήξερε τι ψήφιζε. «Μην ακούω μ@λ@κίες, ο κόσμος ήξερε τι ψήφιζε», είπε χαρακτηριστικά.

«Ψηφίσαμε μνημόνιο, αυτό θα εφαρμόσουμε. Να δούμε τώρα πως μπορούμε να το κάνουμε πιο ήπιο για τον κόσμο», δήλωσε ο κ. Μιχελογιαννάκης, σύμφωνα με το cretalive.gr.

«Αφού το ψήφισα το μνημόνιο, τώρα θα βγω να λέω ότι δεν το ψήφισα; Θα δώσω μάχη στη Βουλή να μην περάσουν κάποιες διατάξεις, ο ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να είναι στα αγροτεμάχια. Αλλά κι ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται αφού εκείνος μας ψήφισε και ήξερε τι ψηφίσαμε, τι θα φέρναμε» είπε ο κ. Μιχελογιαννάκης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη.

Σε σχόλιο μάλιστα του δημοσιογράφου ότι ο κόσμος διαμαρτύρεται για τους νέους φόρους και τα μέτρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Εντάξει ο κόσμος διαμαρτύρεται μαζί του είμαι. Αλλά μην ακούω μ@λ@κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω! Τι να κάνω εγώ τώρα να μη ψηφίσω;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχετικά άρθρα