ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης: Δεν θα ψηφίσουμε την επιβολή αντιαναπτυξιακών μέτρων και φόρων

Μεϊμαράκης: Δεν θα ψηφίσουμε την επιβολή αντιαναπτυξιακών μέτρων και φόρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Νέα Δημοκρατία δεν προτίθεται να υπερψηφίσει αντιαναπτυξιακά μέτρα και φόρους, δήλωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαάκης, ερωτηθείς για το αν η ΝΔ θα ψηφίσει τα προαπαιτούμενα στην Βουλή.

Συγκεκριμένα ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα Κυριακή στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης της Κοζάνης από τον τουρκικό ζυγό, είπε:

«Η Νέα Δημοκρατία, καταρχήν, θα στηρίξει καθετί το οποίο θεωρεί θετικό, εποικοδομητικό, αναπτυξιακό, μεταρρυθμιστικό και θα αποδοκιμάσει κάθε μέτρο που είναι υφεσιακό, που είναι περικοπές και που είναι φόροι μόνο και μόνο για να συντηρηθεί ένα αναποτελεσματικό μεγάλο και φθαρμένο κράτος. Αυτό, λοιπόν, θα φανεί στη Βουλή όταν κατατεθεί το νομοσχέδιο, θα το διαβάσουμε, και εκεί θα πάρουμε συγκεκριμένη θέση και άποψη».

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι «με πίστη και όραμα μπορούμε να βγούμε από τα μνημόνια».

«Η μνήμη μας σέρνει πίσω, αλλά και μας δημιουργεί περίσκεψη και περισυλλογή για το σήμερα», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «θεωρώ ότι και σήμερα μπορούμε, με πίστη και όραμα, να βγούμε από τα μνημόνια, να βρούμε εκείνη την κυριαρχία που απαιτείται, ώστε η χώρα να προχωρήσει μπροστά με ανάπτυξη».

Άφησε όμως και αιχμές κατά της κυβέρνησης λέγοντας ότι «μπορούμε να το κάνουμε όλοι μαζί, εκτός από εκείνους οι οποίοι συνεχίζουν να πιστεύουν σε αυτά και να προσπαθούν να παίρνουν αποφάσεις με επώδυνα μέτρα και αποφάσεις που οδηγούν σε ύφεση. Εμείς λυπούμαστε γι’ αυτά, δεν τα στηρίζουμε, κοιτάμε το μέλλον και προχωρούμε μπροστά».

Σχετικά άρθρα