Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε τις τιμές στα οικόπεδα του Ελληνικού και δείτε σε τι τιμή… πουλάει το Δημόσιο

Δείτε τις τιμές στα οικόπεδα του Ελληνικού και δείτε σε τι τιμή… πουλάει το Δημόσιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ΤΑΙΠΕΔ με ιδιαίτερα θετικό τόνο υποδέχθηκε την “αρκετά βελτιωμένη” πρόταση της Lamda Development που προσφέρει στο Ελληνικό Δημόσιο το ποσό των 915 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρει την έκταση των 6.206 στρεμμάτων του παλιού αεροδρομίου.

Με έναν απλό υπολογισμό η εταιρεία αγοράζει από το ελληνικό δημόσιο στην εντυπωσιακά χαμηλή τιμή των 147.437 ευρώ το στρέμμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της LAMDA Development Οδυσσέας Αθανασίου λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της προσφοράς, παρουσίασε την εκδοχή της εταιρείας για το τίμημα του Ελληνικού, τονίζοντας ότι η βελτιωμένη πρόταση για την έκταση που αγοράζει η εταιρεία του είναι στα “850 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο όταν το “οικόπεδο ενός ιδιώτη (σ.σ η εμπορική αξία του) είναι 400 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο newmoney.

Επειδή η ολοκληρωμένη πρόταση της εταιρείας δεν είναι δημοσιευμένη, δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον συλλογισμό του για το πως φτάνει να αποτιμά το κόστος αγοράς στα 850 ευρώ το τετραγωνικό.

Ψάξαμε όμως να βρούμε ποια είναι η αξία των οικοπέδων στην περιοχή του Ελληνικού που η Lamda Development το υπολογίζει στα 400 ευρώ το τετραγωνικό.

Αναζητήσαμε τα ακίνητα στις 2 μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης ακινήτων στην χώρα μας. Στην Χρυσή Ευκαιρία και στον Spitogatos.

Στην περιοχή του αεροδρομίου οι τιμές πώλησης των οικοπέδων που βρήκαμε στο site της Χρυσής Ευκαρίας κυμαίνονται: από 4.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο έως 889 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

Στο site του Σπιτόγατου τιμές κυμαίνονται: από 3.733 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο έως 1113 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

Δείτε τις αγγελίες από τον Spitogatos:

elliniko aggelia 10

elliniko aggelia 1

elliniko aggelia 3

Δείτε τις αγγελίες από την Χρυσή Ευκαρία:

elliniko aggelia 6

elliniko aggelia 5

elliniko aggelia 6

elliniko new money

Σχετικά άρθρα