Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μας κούρασες Nικολόπουλε – Πάλι κλάψα για τη μη υπουργοποίησή του

Μας κούρασες Nικολόπουλε – Πάλι κλάψα για τη μη υπουργοποίησή του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Νίκος Νικολόπουλος, Πάνος Καμμένος, ΣΚΑΪ, ΣΥΡΙΖΑ,

Συνεχίζει το αντάρτικο ο Νίκος Νικολόπουλος κατά τις κυβέρνησης εκφράζοντας δυσαρέσκεια για την μη αξιοποίησή του στη νέα κυβέρνηση ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και δεν φεύγει από τους ΑΝΕΛ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο κ. Νικολόπουλος είπε χαρακτηριστικά «Δεν έκατσα στα τέσσερα για Καραμανλή και Σαμαρά, παραιτήθηκα από υπουργός, θα κάτσω για Τσίπρα και Καμμένο;».
Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ζήτησα να γίνω υπουργός. Με εμφάνισαν τα ΜΜΕ ότι εγώ είμαι ζήτουλας. Αλλά βεβαίως και δυσαρεστήθηκα διότι έχω μια αυτοεκτίμηση και θεωρώ πως κατέβηκα στο λαό, μικρός ακόμα, γιος φορτηγατζή και του είπα: Εμένα θα ψηφίσεις, εγώ θα σε υπερασπιστώ».

Στο ερώτημα αν θα επέστρεφε στη ΝΔ είπε: Να επιστρέψω σε ποια Νέα Δημοκρατία; Στη μεταλλαγμένη; Σε μια ΝΔ που δεν έχει καμία σχέση με το λαϊκό κόμμα, όπως κι εγώ δεν έχω καμία σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εγώ είμαι αυτοδημιούργητος, δεν έχουμε καμία σχέση, έχει δίκιο ο καψερός. Να μπει και αυτός και οι υπόλοιποι υποψήφιοι αρχηγοί, στη μάχη να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα από τη Siemens”

Κατά τη συνέντευξη υπήρξε κόντρα για το περιβόητο tweet με τον ομοφυλόφιλο πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου: «Το ανέκδοτο αυτό, με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει. Έχω πει ότι ήταν ατυχέστατο» είπε και διευκρίνισε πως έστειλε γράμμα στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.
Μάλιστα ρωτήθηκε αν έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τη φράση: «Από την Ευρώπη των Εθνών, στην Ευρώπη των π…ριών», κάτι το οποίο παραδέχτηκε πως έγραψε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.

Ο ίδιος ο κ. Νικολόπουλος σημείωσε πως «με πολλούς ανθρώπους από αυτούς που έχουν μια άλλη σεξουαλική προτίμηση, είμαι φίλος, φίλος οικογενειακός» υπογράμμισε για να υποστηρίξει αμέσως μετά πως: «Αν εγώ είχα διαλέξει κάτι άλλο, μία άλλη προτίμηση, δεν θα είχα σήμερα τέσσερα παιδιά» για να του πει ο δημοσιογράφος πως «υπάρχει και ο αμφιφυλόφιλος» με τον κ. Νικολόπουλο να απαντά «βεβαίως, βεβαίως και έχει δικαίωμα ο καθένας να κάνει εκείνο που θέλει και είναι και σεβαστό».

Σχετικά άρθρα