Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βολές κατά του Αρχιεπισκόπου από την αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας

Βολές κατά του Αρχιεπισκόπου από την αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, Εκκλησία της Ελλάδος, Σία Αναγνωστοπούλου, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Μπορεί ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης να την άδειασε πλήρως, ωστόσο η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου εξαπέλυσε βολές κατά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για τον τρόπο με τον οποίο την εκφώνησε.

Συγκεκριμένα, η κ. Αναγνωστοπούλου υπογράμμισε τη σημασία που έχουν ανθρωπιστικές σπουδές, λέγοντας ότι «εκφράσεις όπως “κυρία Τασία” και “κάποια κυρία” δείχνουν την αξία που έχουν αυτές οι σπουδές».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος είχε μιλήσει για «κάποια κυρία» όταν σχολίασε τις δηλώσεις της κ. Αναγνωστόπουλου για την δυνατότητα να μην διδάσκεται στα σχολεία το μάθημα των Θρησκευτικών, ενώ ο κ. Μεϊμαράκης προεκλογικά χρησιμοποιούσε την έκφραση «κυρία Τασία» όταν αναφερόταν στην τέως αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Πάντως για την “κόντρα” της με τον Αρχιεπίσκοπο, την κ. Αναγνωστοπούλου “άδειασε” πλήρως ο υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης, που σε συνάντηση που είχε μαζί του ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα με την διδασκαλία των θρησκευτικών στα σχολεία.

Σχετικά άρθρα