Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χυδαιότητες Ψαριανού και Ποταμιού στην ελληνική Βουλή (βίντεο)

Χυδαιότητες Ψαριανού και Ποταμιού στην ελληνική Βουλή (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βουλή των Ελλήνων, Γρηγόρης Ψαριανός, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ, Υπουργείο Οικονομικών, Χρήστος Μαντάς,

Ο Γρ. Ψαριανός στο προσφιλές του ύφος και ήθος προσβάλλει τη Βουλή δημιουργώντας άλλο ένα «επεισόδιο» στον δημοκρατικό κατήφορο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

«Φιλαράκο, είσαστε δάσκαλοι σε αυτά» φώναξε όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς πήρε το λόγο για να διαμαρτυρηθεί για τους χαρακτηρισμούς και τις προσβολές του κ. Χ. Θεοχάρη εναντίον υπουργών της κυβέρνησης.

Η αντίδραση του Χρήστου Μαντά στο ότι μεταξύ άλλων, ο πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομικών επί κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Χ. Θεοχάρης, χαρακτήρισε τους Πανεπιστημιακούς βουλευτές της κυβέρνησης αργόμισθους εξαγρίωσε τον κ. Γρηγορη Ψαριανό, ο οποίος παρά τις παραινέσεις του προεδρείου ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ συνέχισε: «ρε, άντε τράβα, άντε φύγε από δω ρε» κ.α.

Τίποτα δεν φαίνεται να διδάχθηκαν από τα εκλογικά αποτελέσματα εκεί στο ΠΟΤΑΜΙ και δημιουργώντας «εντάσεις» επιχειρούν να κάνουν όσο πιο θορυβώδη την τραγικά μειωμένη κοινοβουλευτική τους παρουσία.

Πηγή: avgi.gr

Σχετικά άρθρα