Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Συμφωνία κυρίων για να μην διασπαστεί η ΝΔ μετά την εκλογή προέδρου

Μητσοτάκης: Συμφωνία κυρίων για να μην διασπαστεί η ΝΔ μετά την εκλογή προέδρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

«Συμφωνία κυρίων» που θα ορίζει ότι όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ θα στηρίξουν όποιον τελικά κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές, πρότεινε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Mega.

O κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση διάσπασης της Νέας Δημοκρατίας», καθώς, όπως είπε, όποιος αμφισβητήσει το νέο Πρόεδρο θα απομονωθεί πολύ γρήγορα από την κοινωνία της Ν.Δ.
«Όλοι είμαστε στην ίδια πολιτική οικογένεια», είπε, εκτιμώντας ότι κατά την προεκλογική περίοδο «δεν θα υπάρξουν χτυπήματα κάτω από τη μέση».

Σε ό,τι αφορά τον συνυποψήφιό του Ευάγγελο Μεϊμαράκη επανέλαβε ότι είναι «μία σίγουρη επιλογή στασιμότητας» που «δεν μπορεί να μιλήσει στους πολίτες που στις προηγούμενες εκλογές επέλεξαν κόμματα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας»

Για τον κ. Τζιτζικώστα είπε ότι είναι ένα άξιο στέλεχος αλλά υπάρχει ζήτημα κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης. «Προσωπικά πιστεύω ότι οι μεγάλες μάχες κερδίζονται στο Κοινοβούλιο. Ηγέτες γίνονται και δημιουργούνται στη Βουλή», παρατήρησε.

Σχετικά άρθρα