Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άδωνις το… πιστεύει: Θα μαζέψω τις υπογραφές και θα κερδίσω

Ο Άδωνις το… πιστεύει: Θα μαζέψω τις υπογραφές και θα κερδίσω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Νέα Δημοκρατία,

Την… αν μη τι άλλο υπέρμετρη αισιοδοξία του υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Παραπολιτικά, τονίζοντας ότι ότι όχι μόνο θα μαζέψει τις 50 υπογραφές, αλλά θα κερδίσει κιόλας, παρά το γεγονός ότι η προθεσμία για την υποβολή λήγει στις 18:00 της Παρασκευής και ακόμα όπως ομολογεί δεν τις έχει εξασφαλίσει τις απαιτούμενες υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής.

«Πλησιάζω τον αριθμό 50. Δεν τον έχω φτάσει, αλλά είμαι κοντά. Είμαι πολύ αισιόδοξος», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Mega, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Θα τις μαζέψω, θα είμαι υποψήφιος και θα κερδίσω. Έτσι μπαίνουμε στη μάχη».

Επισήμανε, ωστόσο, ότι η συλλογή υπογραφών δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, ειδικά για τον ίδιο, διότι δεν έχει «εσωκομματικές μεγάλες συμμαχίες ούτε γραμμές» που να τον στηρίζουν, ενώ ανακοίνωσε αργά την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος, κάτι που αναγνώρισε ως λάθος.

Επίσης, τόνισε ότι βασικό κριτήριο εκλογής αρχηγού στη ΝΔ πρέπει να είναι «ποιος μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα», υποστηρίζοντας ότι «όσο μένει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τόσο προκαλεί ζημιά στη χώρα», ενώ υπογράμμισε ότι σέβεται τους συνυποψηφίους του και πρόσθεσε: «Aυτή η διαδικασία της επιλογής αρχηγού πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε όταν τελειώσει να είμαστε πιο ενωμένοι, πιο ισχυροί και πιο αγαπημένοι, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Να κάνουμε τη ΝΔ πιο ισχυρή».

Σχετικά άρθρα