Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καραμανλής στηρίζει “μπετόν αρμέ” τον Μεϊμαράκη

Ο Καραμανλής στηρίζει “μπετόν αρμέ” τον Μεϊμαράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία,

Προσκλητήριο ενότητας προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να στηριχθεί η επιλογή Μεϊμαράκη, στέλνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, το καραμανλικό στρατόπεδο ανοίγει τα χαρτιά του και δίνει γραμμή στήριξης στην υποψηφιότητα Μεϊμαράκη, η οποία αναμένεται, εκτός απροόπτου να ανακοινωθεί σήμερα.

Ο Κ. Καραμανλής θέλοντας να διασφαλιστεί η ενότητα της παράταξης, έχει περάσει τις τελευταίες ώρες σε μια φάση έντονης ενεργοποίησης, ανοίγοντας την πόρτα του γραφείου του σε πολλά στελέχη και βουλευτές που σκόπευαν να διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος.

«Ο Βαγγέλης είναι επιλογή ενότητας. Δεν υπάρχει άλλη υποψηφιότητα. Με αυτόν πάμε και κοιτάμε μπροστά» είναι το μήνυμα που στέλνει και αυτό είπε και χθες στις συναντήσεις που είχε διαδοχικά με τον Μάκη Βορίδη και την Όλγα Κεφαλογιάννη που δεν κατεβαίνουν τελικά υποψήφιοι, αποδεχόμενοι και το προσκλητήριο ενότητας του πρώην Πρωθυπουργού που συνάντησε τον Δημήτρη Σιούφα, τον Κωστή Χατζηδάκη, κ.α.

Ο πρώην Πρωθυπουργός είχε και χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βαγγ. Μεϊμαράκη που ετοιμάζεται να κάνει επίδειξη δύναμης, παρουσιάζοντας ένα μεγάλο αριθμό υπογραφών από τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, ενώ θα παρουσιάσει και τις προτάσεις του –μια πλατφόρμα- για την ανασυγκρότηση του κόμματος.

Με την ενεργό στήριξη του πρώην Πρωθυπουργού, αλλά και κεντρικών παικτών όπως της Ντόρας Μπακογιάννη και άλλων δελφίνων και κορυφαίων στελεχών, όπως π.χ. ο Νίκος Δένδιας, ο Βαγγ. Μεϊμαράκης είναι από σήμερα το μεσημέρι και επισήμως υποψήφιος για την αρχηγία της συντηρητικής παράταξης.

Η εντολή από το επιτελείο του Κ. Καραμανλή είναι όλος ο μηχανισμός των «καραμανλικών» ανά την επικράτεια να στηρίξει τον Βαγγ. Μεϊμαράκη και ήδη έχουν ξεκινήσει τηλεφωνήματα από έμπιστα πρόσωπα του πρώην Πρωθυπουργού, όπως ο Γιάννης Αγγέλου, σε πρόσωπα-κλειδιά στην περιφέρεια για να συνδράμουν.

Σχετικά άρθρα