Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: «Εγώ παίζω μπάλα, ο Άδωνις τένις»

Μητσοτάκης: «Εγώ παίζω μπάλα, ο Άδωνις τένις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

«Εγώ παίζω μπάλα, ο Άδωνις τένις», ήταν το πρώτο σχόλιο για την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο ίδιος μιλώντας στον Sport24 Radio 103.3 ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως: «Έχουμε βγει στο γήπεδο κάποιοι παίκτες για ζέσταμα, αλλά ακόμα δεν έχει σφυρίξει ο διαιτητής και δεν ξέρουμε πως θα παραταχθεί η ενδεκάδα.

Δεν ξέρουμε ποιος θα κατέβει, ποιος δεν θα κατέβει, ποιος θα μαζέψει υπογραφές. Το Σάββατο θα ξέρουμε ποια θα είναι η ενδεκάδα ή η πεντάδα, αναλόγως το σπορ.

Το καταστατικό είναι αρκετά σφικτό και δεν είναι εύκολο να πάρεις τις απαιτούμενες 50 υπογραφές. Κάποιοι από αυτούς που έχουν εκδηλώσει ή θα εκδηλώσουν συμμετοχή δεν θα τις βρουν.

Είναι θεμιτό να εκδηλώνουν πολλοί συμμετοχή και το κόμμα θα γίνει πιο δυνατό με το διάλογο.

Ανοίγουμε το κόμμα στην κοινωνία και σε όσους θέλουν να μας ψηφίσουν.

Εγώ δρομολογώ τις υπογραφές, όλοι τις δρομολογούμε. Εγώ θα τις έχω. Ο λόγος που κατεβαίνω είναι ότι μετά τις 50 υπογραφές στρεφόμαστε στην κοινωνία.

Εμένα δε μου αρέσει να αποφασίζουν λίγοι. Δεν μπορεί, όμως να αλλάξει τώρα η διαδικασία. Δεν γίνεται να αλλάζουν οι κανόνες όσο είσαι μέσα στο γήπεδο.

Έτσι πρέπει να γίνεται και στην πολιτική. Το γήπεδο είναι ένα και σε αυτό πρέπει να παίζουν όλοι οι παίκτες μπάλα. Όλοι μπορούν να παίξουν, αλλά το θέμα είναι τα νομικά προβλήματα.

Δε θέλω να σχολιάσω άλλες υποψηφιότητες και οι πολίτες έχουν τον τελευταίο λόγο».

Για το λόγο που αποφάσισε να θέσει πρώτος υποψηφιότητα: «Απλά το είπα πρώτος. Αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του. Το είπα πρώτος επειδή ξεκίνησε η διαδικασία και το είχα πάρει απόφαση.

Από τη στιγμή που το έχεις αποφασίσει μπαίνεις στο γήπεδο και παίζεις μπάλα. Εγώ παίζω μπάλα, οΆδωνις  τένις. Επίσης, είναι δύσκολο για κάποιον όσο καλός κι αν είναι, να είναι πρόεδρος της ΝΔ και να μην είναι βουλευτής.

Κανείς δεν αιφνιδιάστηκε από τους δικούς μου ανθρώπους, ούτε το έμαθε από την τηλεόραση. Ούτε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Πάντως, όλες οι οικογένειες έχουν τις πολυπλοκότητές τους. Με την Ντόρα έχουμε πολύ καλή σχέση, αλλά στα πολιτικά δε συμφωνούμε σε όλα και αυτό δεν είναι κακό.

Παραδείγματος χάρη δεν ακολούθησα την Ντόρα στη «Δημοκρατική Συμμαχία». Η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι μου και με αυτή εκλέχθηκα.

Καλό είναι να μην τα βλέπει κανείς όλα μέσα από το πρίσμα της οικογένειας. Όπως υπάρχουν πράγματα που διαφωνώ και με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκανε πολύ καλή δουλειά και συγκράτησε τις δυνάμεις του κόμματος. Εγώ θα τις διευρύνω».

Σχετικά άρθρα