Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χάος στη Ν.Δ. – Υποψήφιος και ο Άδωνις, έβγαλαν τα μαχαίρια για Παπαμιμίκο

Χάος στη Ν.Δ. – Υποψήφιος και ο Άδωνις, έβγαλαν τα μαχαίρια για Παπαμιμίκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία,

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία αφού και ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγελε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του κόμματος μέσω του Twitter.

Πιο συγκεκριμένα ο κ Γεωργιάδης αναφέρει ότι: “θέτω τον εαυτό μου και την πορεία μου στην πολιτική κρίση των στελεχών, των ψηφοφόρων και των φίλων της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν κατεβαίνει για αρχηγός ο Μάκης Βορίδης, που είναι το άλτερ έγκο του Άδωνι Γεωργιάδη στη δεξιά πλατφόρμα

 Στο μεταξύ, σε επανάληψη του κακού εσωκομματικού προεκλογικού σκηνικού του 2009 οδηγείται η Νέα Δημοκρατία καθώς συνεδριάζει εκτάκτως υπό την προεδρία του γραμματέα της παράταξης Ανδρέα Παπαμιμίκου η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Ο μεν Βαγγέλης Μεϊμαράκης εγκαλεί τον κ. Παπαμιμίκο ότι συνεργάτες του στηρίζουν έμπρακτα και συνεργάζονται με τον υποψήφιο Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ από τη Συγγρού διαρρέεται ότι δύο μέλη της ΚΕΦΕ, οι Φίλιππος Ταυρής και Αλέκος Κόκαλης υποστηρίζουν τον κ. Μεϊμαράκη.

Η συνεδρίαση αναμένεται να διεξαχθεί σε ιδιαίτερα οξύ κλίμα.

Έντονες συστάσεις Μεϊμαράκη σε Παπαμιμίκο

Τηλεφωνική επικοινωνία σε έντονο κλίμα είχαν σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το parapolitika.gr. Αντικείμενο της μεταξύ τους συνομιλίας ήταν οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν περί στήριξης συνεργατών του κ. Παπαμιμίκου στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.

«Ως γραμματέας του κόμματος και ως πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής για τις εσωκομματικές εκλογές δεν πρέπει να πάρεις θέση υπέρ κάποιου», φέρεται να του είπε ο κ. Μεϊμαράκης, με τον γραμματέα του κόμματος να διαβεβαιώνει τον υπηρεσιακό επικεφαλής της κεντροδεξιάς παράταξης για την ουδέτερη στάση του απέναντι στους διεκδικητές της αρχηγίας της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα