Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιακουμάτος: Μία 15αριά ούφο πιέζουν για υπογραφές για την αρχηγία της ΝΔ

Γιακουμάτος: Μία 15αριά ούφο πιέζουν για υπογραφές για την αρχηγία της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Με την γνωστή πλην παρεξηγήσιμη αμεσότητα του πολιτικού του λόγου, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σχολίασε τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και τους υποψήφιους… δελφίνους που σπεύδουν να δηλώσουν παρών για την επόμενη μέρα του κόμματος μέσα από ανούσιες, όπως αφήνει να εννοηθεί, υποψηφιότητες για την προεδρία.

«Μέχρι στιγμής έχουμε δυο υποψηφιότητες. Αλλά έχουμε και πίσω που έρχονται καμιά δεκαπενταριά ούφο που ψιλοπρασπαθούν να πιέσουν να πάρουν υπογραφές. Αυτό είναι για μένα απαράδεκτο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Όπως αποκάλυψε ο Γιακουμάτος, στηρίζει για την προεδρία τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος «μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω». Βέβαια, σύμφωνα με τα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ, ο Μεϊμαράκης έχει καθυστερήσει αρκετά.

«Πράγματι ο Βαγγέλης έχει καθυστερήσει. Δεν μπορεί να αφήσει το πράγμα να έρπει, είναι εις βάρος της παράταξης. Από τη μια βλέπεις έναν Τσίπρα που κάνει περιοδείες στην Αμερική και από την άλλη εμείς εδώ ξυνόμαστε» είπε ενώ πρόσθεσε πως θα ψηφίσει τον Μεϊμαράκη καθώς μεταξύ των αρίστων θέλει τον άριστο.

Ο Γιακουμάτος ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τα σενάρια που θέλουν κάποιον υποψήφιο από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ. «Ό,τι έχει γίνει καλό για τη φτωχολογιά έχει γίνει από την παράταξή μας. Πρέπει να βάλουμε στο κάδρο την κοινωνική κεντροδεξιά. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί να το κάνει αυτό».

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ διευκρίνισε ότι τιμά τους κ. Μητσοτάκη και Τζιτζικώστα που επίσης έχουν θέσει υποψηφιότητα.

Σχετικά άρθρα