Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αλέξης συναντά τους Προέδρους Βραζιλίας, Ισημερινού, Κίνας και Αιγύπτου

Ο Αλέξης συναντά τους Προέδρους Βραζιλίας, Ισημερινού, Κίνας και Αιγύπτου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Νέα Υόρκη, Ντίλμα Ρούσεφ, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Ραφαέλ Κορρέα, Σι Τζινπίνγκ,

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα παρευρεθεί τη Δευτέρα 08:00-8.50 (τοπική ώρα) στη Δεξίωση υποδοχής από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στους Αρχηγούς Κρατών, ενώ από τις 9:00 έως τις 11:00 θα παρακολουθήσει την έναρξη της Γενικής Συζήτησης της 70ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών με πρώτο ομιλητή τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών και επόμενο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Στις 11:00 ο Πρωθυπουργός θα έχει διμερή συνάντηση με την Πρόεδρο της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ (Dilma Rousseff) και στις 11.30 διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο του Iσημερινού Ραφαέλ Κορρέα (Rafael Correa).

Στις 13:15 ο κ. Τσίπρας θα παρακαθίσει στο επίσημο γεύμα που παραθέτει ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών στους Αρχηγούς Κρατών και Κυβερνήσεων

Στις 15:00 ο κ. Τσίπρας θα έχει διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κίνας Σι Τσινπίνγκ (Xi Jinping) και στις 16:30 διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι (Abdel Fattah Al Sisi).

Από τις 19:00-22:00, ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα παρακαθίσει στην Δεξίωση που παραθέτει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προς τιμήν των επικεφαλής των αντιπροσωπειών.

Σχετικά άρθρα