Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαρουφάκης: Είμαστε όλοι οικονομικοί μετανάστες από την… Αφρική (βίντεο)

Βαρουφάκης: Είμαστε όλοι οικονομικοί μετανάστες από την… Αφρική (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για BBC, Βίντεο, Γιάνης Βαρουφάκης, Ευρώπη, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες,

«Ο αμετανόητος Μαρξιστής και πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Γιάνης Βαρουφάκης, είναι μαζί μας», ήταν η προσφώνηση από τον David Dimbleb στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο πρώην τσάρος της Ελληνικής οικονομίας, Γιάνης Βαρουφάκης βρέθηκε καλεσμένος στο στο πάνελ του Question of Time του BBC, όπου έκατσε πλάι στον Ken Clarke των Συντηρητικών, τον Chris Bryant από τη Βουλή των Λόρδων, την αρθρογράφο Julia Hartley-Brewer και την Suzanne Evans του UKIP.

Το UKIP είναι ευρωφοβικό κόμμα Ανεξαρτησίας της Αγγλία και τοι τελευταίο διάστημε έχει αναπτύξει μια ρητορική κατά των μεταναστών, με αφορμή την γιγάντωση του προσφυγικού προβλήματος σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο κ. Βαρουφάκης δέχθηκε ερωτήσεις από το κοινό και απάντησε στην Suzanne Evans που ανέφερε ότι η Βρετανία δεν χωράει άλλους μετανάστες και δεν πρέπει να δεχθεί περισσότερους πρόσφυγες μέσα στο επόμενο διάστημα.

Παίρνοντας τον λόγο, είπε αρχικά ότι “τα σύνορα είναι ένας παραλογισμός αν τα κοιτάζεις από το διάστημα”.

“Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω κυρίες και κύριοι, πως είμαστε όλοι μετανάστες. Και είμαστε όλοι οικονομικοί μετανάστες”, σημείωσε στην τοποθέτηση του.

Σχετικά άρθρα