Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπορεί και πάνω από 10 οι υποψήφιοι στη ΝΔ: Από Κυριάκο μέχρι… Μάρκο Πανέτα!

Μπορεί και πάνω από 10 οι υποψήφιοι στη ΝΔ: Από Κυριάκο μέχρι… Μάρκο Πανέτα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάκης Βορίδης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Παναγιώτης Ψωμιάδης,

Η βεντάλια με τα στελέχη που θέλουν να μπουν στην κούρσα της διαδοχή της ΝΔ μόλις άνοιξε και περιλαμβάνει άνω των 10 δυνητικών υποψηφίων!

Τον κίνδυνο να ευτελιστεί η διαδικασία επισημαίνει σε συζητήσει με στελέχη ο Κώστας Καραμανλής.

Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι διχασμένη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταθέσει υποψηφιότητα ως την Κυριακή με 50η υπογραφή αυτή του επίτιμου Προέδρου της ΝΔ. Απέναντι του έχει την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δείπνησε με γαλάζιους βουλευτές, δίνοντας στήριξη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη εφόσον είναι υποψήφιος, αλλιώς άφησε τα πάντα ανοιχτά.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παραμένει αρνητικός στο να είναι υποψήφιος και αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ανατροπή θα προκαλέσει μια υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα, αν τελικά , όπως φημολογείται, κατατεθεί τις επόμενες ημέρες με υπόγεια στήριξη κεντρικών στελεχών.

Ήδη, πάντως, εκπρόσωποι του Κυριάκου Μητσοτάκη του Μάκη Βορίδη αλλά και του Άδωνι Γεωργιάδη πήραν τις λίστες με τα ονόματα των μελών της Πολιτικής Επιτροπής και των συνέδρων. Αν δηλαδή δεν κατέβει ο Μάκης Βορίδης, θα κατέβει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν ανοίγει τα χαρτιά της και αναμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο των υποψηφιοτήτων, ωστόσο αρκετοί από τους υποστηρικτές της την παροτρύνουν να θέσει υποψηφιότητα.

Ο Νίκος Δένδιας ο οποίος ζήτησε με ανάρτησή του στα social media να διαφυλαχθεί το κύρος και η απήχηση της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία, περιμένει την τελική απόφαση Μεϊμαράκη. Και οι δυο ποντάρουν στην στήριξη των Καραμανλικών, ενώ η Όλγα Κεφαλογιάννη διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης έχει υποστηρίξει ότι σε περίπτωση που δεν κατέβει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τότε θα είναι υποψήφιος

Τέλος, σφήνα από την Βόρειο Ελλάδα δηλώνει πως θα μπει και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ήδη, από τους παραπάνω ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μάκης Βορίδης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, παρέλαβαν από τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού την λίστα με τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, από τα οποία πρέπει να συγκεντρώσουν 50 υπογραφές για να θέσουν υποψηφιότητα.

«Ανθ’ ημών… Πανέτας;»

Υποψήφιος δηλώνει ότι θέλει να είναι όμως και ο… πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς Μάρκος Πανέτας, ο οποίος επίσης πήρε τις λίστες!

Όπως δηλώνει, «δεν έχει την φαντασίωση να γίνει αρχηγός, αλλά θέλει να αναδείξει τα προβλήματα της αγοράς».

ΠΗΓΗ: star.gr

Σχετικά άρθρα