Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις: “Βαγγέλη Μεϊμαράκη και σε αγαπάμε και σε σεβόμαστε”!

Άδωνις: “Βαγγέλη Μεϊμαράκη και σε αγαπάμε και σε σεβόμαστε”!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Μάκης Βορίδης, Νέα Δημοκρατία,

Τον σεβασμό του και την αγάπη του προς τον Ευάγγελος Μεϊμαράκη, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Μega, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει εάν ο ίδιος θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ν.Δ.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης η απόφασή του θα εξαρτηθεί από τις υπόλοιπες υποψηφιότητες και το ιδεολογικό και πολιτικό πρόσημο που θα δώσουν.

Ερωτηθείς αν οι επόμενες κινήσεις του εξαρτώνται και από αυτές του Μάκη Βορίδη, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι έχουν στενή προσωπική σχέση και για αυτό δεν έχει νόημα να είναι και οι δύο υποψήφιοι, γεγονός πάντως, που μειώνει αισθητά την υποψηφιότητα του, καθώς ο κ. Βορίδης σύμφωνα με πληροφορίες του tribune.gr ήδη έχει δημοσιοποιήσει στους συνεργάτες του την απόφαση του να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΔ.

Σε ότι αφορά τον κ. Μεϊμαράκη, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θα ήταν χρήσιμη η υποψηφιότητα του και τόνισε ότι ο κ. Μεϊμαράκης, του είναι εξαιρετικά συμπαθής.

«Θεωρώ ότι για τους 1,5-2 μήνες που πήρε τη ΝΔ στα χέρια του, έκανε πράγματι το καλύτερο που γινόταν. Και το λέω δημοσίως για να μην γίνονται παρεξηγήσεις: Βαγγέλη Μεϊμαράκη και σε αγαπάμε και σε σεβόμαστε», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα