Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λεβέντης: Aυτές είναι οι προϋποθέσεις μου για να στηρίξω τον Τσίπρα

Λεβέντης: Aυτές είναι οι προϋποθέσεις μου για να στηρίξω τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βασίλης Λεβέντης, Ένωση Κεντρώων, Πάνος Καμμένος,

Πως πρόκειται να στηρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα στην περίπτωση που τα βρει δύσκολα με τον Πάνο Καμμένο μόνο εάν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σεβαστεί τα εννιά σημεία της Ένωσης Κεντρώων, δηλώνει σε συνέντευξή του ο Βασίλης Λεβέντης. Την ίδια στιγμή, χαρακτηρίζει ως «σκάρτο» τον έλληνα πρωθυπουργό, εκείνον δηλαδή με τον οποίο θα συνεργαζόταν.

«Σκέφτομαι αν ο κ. Τσίπρας τα βρει μπαστούνια με τον Καμένο που είναι ακροδεξιός και θελήσει την ψήφο της Ένωσης Κεντρώων θα του τη δώσω, αν σεβαστεί τα εννιά σημεία, αν ξεκινήσει κάθαρση ευρείας έκτασης και αλλάξει πολιτική. Γιατί ο Τσίπρας επί πέντε χρόνια βγήκε σκάρτος, έλεγε σκίζει μνημόνια, διαγράφει χρέη, ενώνει τον Νότο κατά του Βορρά… τα έλεγε και μετεκλογικά. Είχε πέντε χρόνια πλάνης, εξαπάτησε τον κόσμο και δρομολόγησε όνειρα τα οποία βγήκαν σκάρτα και μια συγγνώμη δεν ζήτησε», επισημαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Απαντώντας στην ερώτηση εάν σκοπεύει να βοηθήσει την κυβέρνηση στην υλοποίηση των μνημονιακών υποχρεώσεών της, τονίζει ότι «το μνημόνιο Τσίπρα στηρίζεται στη σκέψη να ρίχνουμε όλα τα βάρη στον ιδιωτικό τομέα και να προστατεύουμε τον δημόσιο σαν ιερές αγελάδες».

Ο κ. Λεβέντης για ακόμη μια φορά σημειώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να κάνει οικουμενική κυβέρνηση «αλλά προτίμησε να πάει με τον Καμένο που είναι δεξιός, αλλά είναι βολικός. Ενδιαφέρεται μόνον να πάρει υπουργεία».

Σχετικά άρθρα