Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλος ο Μεϊμαράκης με τους σαμαρικούς, δεν θέλει ούτε να τους βλέπει!

Έξαλλος ο Μεϊμαράκης με τους σαμαρικούς, δεν θέλει ούτε να τους βλέπει!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία,

Σε πλήρη ρήξη έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη με το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με ανάρτηση του parapolitika.gr που υπογράφει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Με δεδομένο ότι ο Σαμαράς ελέγχει μεγάλο μέρος του κομματικού μηχανισμού και της Πολιτικής Επιτροπής, γράφουν τα Παραπολιτικά, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν θέλει να υποβάλει υποψηφιότητα λέγοντας χαρακτηριστικά στους συνομιλητές του: «Δεν είναι δυνατόν να συγχρωτίζομαι με αυτούς τους ανθρώπους».

Τα ίδια έχει πει και στον Καραμανλή, ο οποίος προσπαθεί να τον μεταπείσει από τη μία μεριά, από την άλλη όμως αν δει ότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης παραμένει αμετακίνητος θα τραβήξει την άκρη του. Όλα θα ξεκαθαριστούν τις επόμενες ώρες αν τελικώς συναντηθούν ή συνομιλήσουν Καραμανλής – Μεϊμαράκης. Εν τω μεταξύ στα γραφεία της ΝΔ μπαινοβγαίνουν διάφοροι βουλευτές για ζυμώσεις και συνεννοήσεις.

Η δυσαρέσκεια του Ευάγγελου Μεϊμαράκη είχε εκδηλωθεί ήδη από το βράδυ των εκλογών όταν σαμαρικοί βουλευτές, με προεξάρχοντες τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, “άδειασαν” τον πρόεδρο της ΝΔ σε τηλεοπτικές τους εμφανίσεις, κάτι που συνεχίστηκε και τις επόμενες ημέρες.

Στην κούρσα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας όπως φαίνεται έχει μπει για τα καλά ο Αντώνης Σαμαράς με το περιβάλλον του. Δεν εξηγείται αλλιώς η συνάντηση του με τον Μάκη Βορίδη στο σπίτι του στην Κηφισιά που αποκάλυψε το parapolitika.gr παρά τη διάψευση από τον πρώην πρωθυπουργό.

Σχετικά άρθρα