Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαρουφάκης: «Πιέρ λυπάμαι συγκαλύπτεις την ραγδαία υποβάθμισή σου»

Βαρουφάκης: «Πιέρ λυπάμαι συγκαλύπτεις την ραγδαία υποβάθμισή σου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Γιάνης Βαρουφάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Παρίσι, Πιέρ Μοσκοβισί,

Με ένα tweet θέλησε να απαντήσει πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στα όσα δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

Ο Πιέρ Μοσκοβισί άσκησε σφοδρή κριτική το βράδυ της Πέμπτης στον Γιάνη Βαρουφάκη, για τον τρόπο με τον οποίο διαπραγματεύτηκε και πως προτιμά τη συνεργασία που έχει με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

«Ο κ. Βαρουφάκης δεν ερχόταν (σ.σ. στις συνεδριάσεις του Eurogroup) για να διαπραγματευθεί», είπε ο επίτροπος Μοσκοβισί μιλώντας σε μια εκδήλωση στο Παρίσι.

«Είχαμε αμέτρητες συζητήσεις μαζί του. Οι συζητήσεις αυτές ήταν μάταιες, άσκοπες και ακαδημαϊκές. Ήθελε απλώς να κερδίσει χρόνο, όχι να κάνει σαφείς προτάσεις», συνέχισε ο Πιερ Μοσκοβισί.

«Είμαι ευτυχής που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών διότι είναι κάποιος που γνωρίζουμε», πρόσθεσε.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης χωρίς να χάσει χρόνο, μέσα από τον πρόσωπικό του λογαριασμό στο twitter, όπως; άλλωστε συνηθίζει, έγραψε: «Λυπάμαι Πιερ Μοσκοβισί που για να συγκαλύψεις την ραγδαία υποβάθμισή σου αντί να πεις ότι δεν συνθηκολογούσα είπες ότι δεν διαπραγματευόμουν».

Σχετικά άρθρα