Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έντονες ζυμώσεις, μυστικά δείπνα και κρυφές συναντήσεις στη Νέα Δημοκρατία

Έντονες ζυμώσεις, μυστικά δείπνα και κρυφές συναντήσεις στη Νέα Δημοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κώστας Καραμανλής, Μάκης Βορίδης, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

Στο φουλ είναι οι ζυμώσεις αλλά και οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις στο κόμμα της Συγγρού, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να έχει μέσα στα επόμενα 24ωρα κύκλο επαφών με μεγάλο αριθμό βουλευτών αλλά και συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή, η οποία ήταν να γίνει την Πέμπτη όμως διαψεύστηκε και θα γίνει σε ανύποπτο χρόνο.

Πληροφορίες μάλιστα λένε πως πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Μάκη Βορίδη, στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού στην Κηφισιά.

Μάλιστα στη συνάντηση αυτή ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, σε κεντρικό καφέ της Αθήνας, συναντήθηκαν την Πέμπτη, η Ντόρα Στο φουλ είναι οι ζημώσεις αλλά και οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις στο κόμμα της Συγγρού, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να έχει μέσα στα επόμενα 24ωρα κύκλο επαφών με μεγάλο αριθμό βουλευτών αλλά και συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή, η οποία ήταν να γίνει την Πέμπτη όμως διαψεύστηκε και θα γίνει σε ανύποπτο χρόνο.

Πληροφορίες μάλιστα λένε πως πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Μάκη Βορίδη, στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού στην Κηφισιλα.

Μάλιστα στη συνάντηση αυτή ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, σε κεντρικό καφέ της Αθήνας, συναντήθηκαν την Πέμπτη, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Σταύρος Δήμας, ενώ προστέθηκαν οι Κ. Γκιουλέκας, Μαρίας Σπυράκη, Αλ. Δερμετζόπουλος, Ζέτα Μακρή ακι Ευ. Αντώναρος.

Εκεί η κ. Μπακογιάννη φέρεται να εξέφρασε ανοιχτά την στήριξή της στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μ Μεϊμαράκη με κριτήριο, την ενότητα.και ο Σταύρος Δήμας, ενώ προστέθηκαν οι Κ. Γκιουλέκας, Μαρίας Σπυράκη, Αλ. Δερμετζόπουλος, Ζέτα Μακρή ακι Ευ. Αντώναρος.

Εκεί η κ. Μπακογιάννη φέρεται να εξέφρασε ανοιχτά την στήριξή της στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μ Μεϊμαράκη με κριτήριο, την ενότητα.

Σχετικά άρθρα