Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιον θέλουν οι Νεοδημοκράτες για αρχηγό; Μυστικές Δημοσκοπήσεις

Ποιον θέλουν οι Νεοδημοκράτες για αρχηγό; Μυστικές Δημοσκοπήσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μυστικές δημοσκοπήσεις αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης, οι οποίες έχουν μετρήσει τα ποσοστά απήχησης που έχουν στη βάση της Νέας Δημοκρατίας οι δελφίνοι που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την ηγεσία.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις μυστικές μετρήσεις, έχουμε:

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έχει θετική αποδοχή 22% στην κοινωνία και 28% στο κόμμα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ακολουθεί, με 13% αποδοχή στην κοινωνία, 18% στο κόμμα.

Επεται ο Νίκος Δένδιας, με 10% στην κοινωνία και 10,8% στο κόμμα.

Η Ολγα Κεφαλογιάννη έχει αποδοχή 6,5% στην κοινωνία και 8,5% στο κόμμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 5,5% αποδοχή στην κοινωνία, 9,5% στο κόμμα.

Ο Μάκης Βορίδης 3% αποδοχή στην κοινωνία, 4,5% αποδοχή στο κόμμα.

Ο Πέτρος Τατούλης έχει αποδοχή 1,7%.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», τα στοιχήματα πέφτουν σαν χαλάζι

«Με βάση τις “μυστικές” (που δεν είναι πλέον μυστικές) μετρήσεις άρχισαν να πέφτουν και τα πρώτα στοιχήματα στο γαλάζιο στρατόπεδο.

»Αν και ο Ευ. Μεϊμαράκης δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση αν θα είναι ή όχι υποψήφιος για την προεδρία, οι περισσότεροι ποντάρουν ότι αν θέσει υποψηφιότητα, αυτός θα είναι ο νικητής.

»Αλλωστε, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν (ανάμεσά τους και ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής) ότι δεν υπάρχει σήμερα άλλο πρόσωπο το οποίο μπορεί να συσπειρώνει ευρύτερες δυνάμεις.

Θεωρούν ότι η υποψηφιότητα του Κυρ. Μητσοτάκη μπορεί να εξελιχθεί σε “προβληματική”, αφού η Ντόρα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει και ποιον θα στηρίξει, ο Μάκης Βορίδης λέει ότι θα το σκεφθεί αν θα θέσει υποψηφιότητα (προφανώς θα ψάξει να βρει πρώτα τις 50 υπογραφές που απαιτούνται), ο Βασ. Κικίλιας λέει “εγώ είμαι από χωριό και τέτοια πράγματα δεν ξέρω”, ο Απ. Τζιτζικώστας είναι εξωκοινοβουλευτικός, η Ολγα Κεφαλογιάννη “ζυγίζει ακόμα την κατάσταση” και όλοι αυτοί λένε ότι “αν ο Μεϊμαράκης κατεβεί υποψήφιος, τότε σίγουρα αλλάζουν οι δυνάμεις, αν όχι και το παιχνίδι”. Ετσι όλοι περιμένουν τον κ. Μεϊμαράκη την Πέμπτη που θα επιστρέψει από τις Βρυξέλλες να πάρει θέση. Αφήστε που μου λένε ότι ο Καραμανλής “δεν πέταξε τη σκούφια του” όταν έμαθε ότι ο Μητσοτάκης πιθανόν να είναι υποψήφιος».

Σχετικά άρθρα