Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είμαι υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είμαι υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

“Παρών” στην κούρσα διαδοχής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην θέση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επικροτώντας την κίνηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να “ανοίξει” νωρίτερα του προκαθορισμένου τις διαδικασίες ανάδειξης νέου αρχηγού του κόμματος.

Αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της ΝΔ απο την βάση και την ευχέρεια να ψηφίσουν στην διαδικασία και μη μέλη του κόμματος, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι αυτό θα συμβάλλει στο να “μπολιάσει” το κόμμα με την κοινωνία, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη να “πάρει καινούριο αέρα” τονίζοντας ότι “η Νέα Δημοκρατία έχει παλιά χαρακτηριστικά” και σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι “το κόμμα χρειάζεται ένα …reboot (μτφ.επανεκκίνηση).

Όπως είπε θα αναζητήσει τρόπο προσέλκυσης στην Νέα Δημοκρατία νέων στελεχών και νέων προσώπων, ενώ αναφερόμενος στους Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Αντώνη Σαμαρά είπε ότι φυσικά θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι στην κούρσα διαδοχής, σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτό θα επιτρέψει να ακουστούν όλες οι απόψεις και να φανούν οι διαφορετικές θέσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι όλοι οι υποψήφιοι θά πρέπει να συμφωνήσουν ότι η “κούρσα” της διαδοχής θα διανυθεί με όρους αξιοπρέπειας και ότι όλοι θα δεχθούν το όποιο αποτέλεσμα και θα υπηρετήσει όποιον αναδειχθεί απο αυτήν.

Απαντώντας στο ερώτημα περί οικογενειοκρατίας, είπε ότι “μετά απο 11 χρόνια, έχει δείξει εκείνα τα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στον κόσμο να δει τον Κυριάκο πίσω απο τον Μητσοτάκη”, ζητώντας απο τους πολίτες να τον κρίνουν για το έργο και το βιογραφικό του, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι υπερήφανος για το “όνομα και τον πατέρα του”, τονίζοντας ότι “ξέρω πως πολλοί δεν θα δείξουν την προτίμηση τους, μόνο και μόνο γιατί έχω αυτό το όνομα”.

Ελευθερία, αξιοκρατία, δικαιοσύνη και κυρίως ίσες ευκαιρίες για όλους είναι το τετράπτυχο στο οποίο θα πρέπει να σκοπεύει και οφείλει να αναδείξει η Νέα Δημοκρατία, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικά άρθρα