Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

To βιολί της η Ζωή – Όρισε ξανά την Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος

To βιολί της η Ζωή – Όρισε ξανά την Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Δημόσιο Χρέος, Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής,

Το στραπάτσο της Κυριακής και η αποτυχία της Λαϊκής Ενότητας να μπει στη Βουλή δεν πτοεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία όρισε κανονικά τις τριήμερες εργασίες της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος!

Πριν από λίγη ώρα οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες ενημερώθηκαν ότι από τις 22 μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στην Βουλή οι προγραμματισμένες εργασίες της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει αύριο, Τρίτη  με κλειστή συνεδρίαση, ενώ θα υπάρξουν και ανοικτές συνεδριάσεις. Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν διαρρεύσει μεταξύ των προσκεκλημένων, αυτή τη φορά θα είναι και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, ακόμα όμως παραμένει άγνωστο αν θα δώσει το “παρών”.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι η κα Κωνσταντοπούλου θα αποχαιρετήσει τον προεδρικό θώκο, ως προεδρεύουσα σε συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας του κ. Ερίκ Τουσέν.

Σχετικά άρθρα