Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ας πει κάποιος -επιτέλους- στη Φώφη ότι η δημοκρατική παράταξη έχει αρχηγό τον Αλέξη!

Ας πει κάποιος -επιτέλους- στη Φώφη ότι η δημοκρατική παράταξη έχει αρχηγό τον Αλέξη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας έχει την ευθύνη για σταθερή κυβέρνηση τετραετίας, υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, χαιρετίζοντας το εκλογικό ποσοστό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Όλα τα κόμματα του ευρωπαϊκού τόξου, τόνισε η κ. Γεννηματά, θα αναμετρηθούν με τις ευθύνες τους, ενώ υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός επιβράβευσε το μήνυμα της ενότητας. Κανείς δεν μπορεί μόνος του, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Χαιρετίζοντας το ποσοστό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, έκανε λόγο για «νέα δυναμική στην ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς».

Η λεηλασία του πολιτικού μας χώρου τελείωσε οριστικά, συνέχισε, αναγνωρίζοντας ότι η πρόσκληση συσπείρωσε χιλιάδες πολίτες.

Η Φώφη προφανώς και δεν κατάλαβε ότι το 35% που πήρε ο Τσίπρας είναι καθαρές ψήφοι της δημοκρατικής παράταξης. Η Φώφη σαφώς και δεν έχει πάρει είδηση ότι το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ που ηγείται έχει πιάσει “ταβάνι”. Η Φώφη, είναι βέβαιο, δεν μπορεί να πάει το ΠΑΣΟΚ πουθενά, παρά μόνο να το περιφέρει ως πολιτικό ζόμπι…

Η δημοκρατική παράταξη έχει ηγέτη Φώφη, επειδή δεν σου το λέει κανείς, σου το λέμε εμείς δημοσίως μήπως και το πάρεις είδηση. Άσε που δεν βγήκαν και οι αναλύσεις Λαλιώτη, τι… συμφορά.

Σχετικά άρθρα