Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απόλυτη συντριβή Λαφαζάνη – Τι δήλωσε μετά την πολιτική του εξαφάνιση!

Απόλυτη συντριβή Λαφαζάνη – Τι δήλωσε μετά την πολιτική του εξαφάνιση!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Λαϊκή Ενότητα, Παναγιώτης Λαφαζάνης,

«Η Λαϊκή Ενότητα μπορεί να έχασε μια μάχη αλλά δεν έχει χάσει τον πόλεμο, ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και τόλμη», δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας εμφανίστηκε βέβαιος ότι «από αύριο την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός αρμαγεδδών».

«Η ΛΑΕ», πρόσθεσε, «δεν πρόκειται να κάνει πίσω, να οπισθοχωρήσει, να λιποτακτήσει, θα είναι και αύριο εδώ στην πρώτη γραμμή ενός αγώνα που είναι αναγκαίο να δοθεί».

Ακόμη, ο κ. Λαφαζάνης ευχαρίστησε θερμά όλους εκείνους που πλαισίωσαν «με ανιδιοτέλεια και μαχητικότητα τα ψηφοδέλτια της ΛΑΕ και αγωνίστηκαν σε όλη την Ελλάδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τέλος, ευχαρίστησε όλα τα στελέχη του κόμματος «που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή ενός τίμιου και ωραίου αγώνα και αντιμετώπισαν επιθέσεις που πάρα πολλές φορές ήταν κάτω από τη μέση».

Ακόμα και αυτή τη στιγμή της απόλυτης συντριβής του είναι ανίκανος για την οποιαδήποτε αυτοκριτική. Ευτυχώς επιστρέφει στον φυσικό του χώρο, στην ανεύθυνη εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, από την οποία μπορεί να συνεχίζει να ονειρεύεται την “επανάσταση” που δεν έκανε στα νιάτα του…

lafazanis

Δείτε και τις δηλώσεις Λαφαζάνη – Κωνσταντοπούλου:

Σχετικά άρθρα