Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρομοκρατημένοι οι νταβατζήδες από τη νίκη Τσίπρα – Βρίζουν τους δημοσκόπους!

Τρομοκρατημένοι οι νταβατζήδες από τη νίκη Τσίπρα – Βρίζουν τους δημοσκόπους!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημοκρατική Παράταξη, Διαπλοκή, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Λαϊκή Ενότητα, Πάνος Καμμένος, ΣΥΡΙΖΑ,

Σε πανικό βρίσκονται τα επιτελεία της διαπλοκής από τη φαραωνική νίκη του Αλέξη Τσίπρα και του λαού της δημοκρατικής παράταξης.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με καθαρές δημοκρατικές ψήφους αφού τα γκρουπούσκουλα της Πλατφόρμας – Λαϊκής Ενότητας φαίνεται να μην ξεπερνάνε 2,8% – 2,9% -δηλαδή το “παραδοσιακό” άθροισμα των συνιστωσών- αναδεικνύεται στον απόλυτο και πανίσχυρο ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης με καθαρή εντολή από την κοινωνική πλειοψηφία της δημοκρατικής παράταξης να συγκρουστεί με τη διαπλοκή και τους νταβατζήδες.

Ασφαλείς πηγές μάς ενημερώνουν, ότι στα “αρχηγεία” της μαύρης προπαγάνδας επικρατεί πανικός, ενώ τα μπινελίκια που πέφτουν στους δημοσκόπους δεν έχουν ακουστεί ξανά ποτέ!

Όλοι αυτοί νόμιζαν ότι θα κατάφερναν να πετάξουν τον Πάνο Καμμένο από τη Βουλή, με την Πλατφόρμα – Λαϊκή Ενότητα θα “κούρευαν” τον Αλέξη Τσίπρα, και θα τον ανάγκαζαν σε συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία και τα αποκόμματα της εκσυγχρονιστικής σοσιαλδημοκρατίας.

Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του τιμωρεί και ακυρώνει τους σχεδιασμούς των νταβατζήδων. Ο Πάνος Καμμένος μπαίνει στη Βουλή, η Λαϊκή Ενότητα με τα “καθαρά” ποσοστά του περιθωριακού ΣΥΡΙΖΑ μένει απέξω, και ο Αλέξης Τσίπρας έχει πλέον την ιστορική αποστολή να αλλάξει την Ελλάδα και να οικοδομήσει μια κοινωνία του Ορθού Λόγου και της Πολιτικής Αρετής.

Μια κοινωνία της Δικαιοσύνης, στην οποία δεν “χωράνε” νταβατζήδες και “παρασκηνιακοί” ολιγάρχες που πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού.

Όλα τα μαύρα σενάρια ακυρώθηκαν. Η μεγαλειώδης νίκη είναι βαριά ευθύνη αλλά και πρωτοφανής ευκαιρία η Ελλάδα να πάει επιτέλους μπροστά!

Σχετικά άρθρα