Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στρατούλης: Ακόμη κι αν κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, πάει σε διάλυση

Στρατούλης: Ακόμη κι αν κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, πάει σε διάλυση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Στρατούλης, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Λαϊκή Ενότητα, ΣΥΡΙΖΑ,

Τη βεβαιότητα του ότι οι εφαρμοστικοί νόμοι δεν πρόκειται να περάσουν, ειδικά αν ο ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί πρώτο κόμμα, γιατί θα ξαναδιασπαστεί, κι αυτή τη φορά θα διαλυθεί, άρα η κυβέρνηση που θα έχει σχηματίσει σύντομα θα ξαναπέσει, εξέφρασε λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας, κ. Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας  στο κεντρικό ειδησεογραφικό μαγκαζίνο του «Επικοινωνία 94FM».

«Μπορεί μ’ εμάς να ξεμπέρδεψε και να θεωρούμασταν βαρίδια, αλλά μετά τις εκλογές αυτή η λογική με τα βαρίδια δεν βγάζει πουθενά… Γιατί αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσεις τις εκλογές -που είναι πολύ πιθανό- και φτιάξει αυτός κυβέρνηση είτε με τη ΝΔ πόσω μάλλον με τους τρεις μνημονιακούς κολαούζους ΑΝΕΛ, Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) και Ποτάμι, γιατί και οι ΑΝΕΛ πλέον τέτοιοι είναι, θα πρέπει ψηφίσουν μέχρι τον Δεκέμβριο το 56% των προβλεπόμενων εφαρμοστικών νόμων, που αφορούν σε περικοπές μισθών-συντάξεων, νέους φόρους, ξεπουλήματα δημόσιας περιουσίας. Δηλαδή τους 127 απ’ τους 223 εφαρμοστικούς νόμους. Κάθε ένα νόμο που θα πηγαίνει να ψηφίζει αυτή η κυβέρνηση θα μετράει απώλειες.

Κάποιοι απ’ τους λεγόμενους “53” δεν θα τον ψηφίζουν! Άρα που θα πάει ο κύριος Τσίπρας με τη λογική αυτή, να κόβει βαρίδια; Πόσα βαρίδια ακόμη θα κόψει απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ; Αν συνεχίσει στη λογική αυτή, πάει για νέα διάσπαση! Πηγαίνει σε νέα διάσπαση και σε διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ,! Ακόμη κι αν κερδίσει τις εκλογές…».

Σχετικά άρθρα