Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βαρουφάκης αποφάσισε τι θα ψηφίσει και ποιους στηρίζει

Ο Βαρουφάκης αποφάσισε τι θα ψηφίσει και ποιους στηρίζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Λαϊκή Ενότητα,

Την πρόθεσή του να στηρίξει την Νάντια Βαλαβάνη και τον Κώστα Ήσυχο γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του που έστειλε στο TPP ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, παρέχοντας ουσιαστικά στήριξη στο γνωστό και ως κόμμα της δραχμής, Λαϊκή Ενότητα.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Βαρουφάκης κάνει λόγο για στήριξη σε δύο άτομα που τον εντυπωσίασαν «με το ήθος και τη συνέπεια με την οποία στάθηκαν όρθιοι απέναντι στις σειρήνες»

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή του ισχυρίζετσαι ότι οι εκλογές της Κυριακής έχουν στόχο να ακυρώσουν το «όχι» του δημοψηφίσματος και «την νομιμοποίηση της Συνθηκολόγησης που ακολούθησε με την υπογραφή του αδιέξοδου, ταπεινωτικού, παράλογου 3ο Μνημονίου».

Τάσσεται υπέρ της ενίσχυσης των κομμάτων (πλην της μισανθρωπικής και κρυφο-συστημικής Χρυσής Αυγής) τα οποία απορρίπτουν την λογική που θεωρεί δεδομένο πως η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας περνά μέσα από την «βέλτιστη» εφαρμογή του 3ου Μνημονίου» εξηγεί πως απομένουν οι εξής επιλογές: Το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, η Λαϊκή Ενότητα, ή κόμματα που δεν ελπίζουν στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.

Σχετικά άρθρα