Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ώπα! Χαστουκάκι από Σκουρλέτη: “Θα συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ μόνο εάν…”

Ώπα! Χαστουκάκι από Σκουρλέτη: “Θα συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ μόνο εάν…”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Πάνος Σκουρλέτης, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Αποκλείει συγκυβέρνηση με τη ΝΔ και Το Ποτάμι και με όποια πολιτική δύναμη βρίσκεται κοντά στη διαπλοκή ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε δηλώσεις του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και το Νίκο Ευαγγελάτο άφησε ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, “εφόσον επιστρέψει στις ρίζες του και επαναπροσδιοριστεί”, αν και όπως είπε “αυτό δεν φαίνεται πιθανό να το πράξει η κ. Γεννηματά”.

Ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι “δεν πρέπει να γίνουν νέες εκλογές ενώ τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής πολιτικών προσώπων και όχι τεχνοκρατών στην επόμενη Κυβέρνηση”.

Παράλληλα άφησε αιχμές για την υπηρεσιακή Κυβέρνηση υπερασπιζόμενος το έργο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής, υποστηρίζοντας πως “δεν έτρεξε πιο γρήγορα από την κυβέρνηση Τσίπρα και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις πήγε να ξεφύγει από τα όρια της”.

Μόνο που σύντροφε Σκουρλέτη αυτοί οι όροι στο ΠΑΣΟΚ θέλουν και λίγη προσοχή, διότι εάν το ΠΑΣΟΚ επιστρέψει στις ρίζες του μετά τι θα απογίνετε εσείς; Μην απαντήσεις, ξέρουμε τι έχεις στο βάθος του μυαλού σου…

Σχετικά άρθρα