Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς τον φάκελο με τις θέσεις της Ελλάδας είχε πάει στο Eurogroup ο Βαρουφάκης

Χωρίς τον φάκελο με τις θέσεις της Ελλάδας είχε πάει στο Eurogroup ο Βαρουφάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Γιάνης Βαρουφάκης, ΕΛΤΑ - Ελληνικά Ταχυδρομεία, Λετονία, Μνημόνιο, Υπουργείο Οικονομικών,

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη αποκάλυψε ο «Μικροοικονομικός» στα Νέα.

Όπως αναφέρει ο «Μικροοικονομικός», στο Eurogroup της Ρίγας τον Απρίλιο, ο τότε έλληνας υπουργός Οικονομικών, φτάνοντας ανακάλυψε πως δεν είχε μαζί του τον φάκελο της διαπραγμάτευσης, τον φάκελο δηλαδή που περιείχε τις ελληνικές θέσεις που θα μετέφερε στους ομολόγους του.

Ο συγκεκριμένος φάκελος είχε μείνει στην Αθήνα και έπειτα από εντολή ήταν να σταλεί στη Λετονία.

Κάτι όμως δεν πήγε και πολύ καλά, καθώς η απάντηση που πήραν οι συνεργάτες του Γιάνη Βαρουφάκη ήταν πως «θέλει τρεις μέρες με το ταχυδρομείο και στον προϋπολογισμό έχουν κοπεί τα κονδύλια για ταχυμεταφορές. Για να πάρουμε το ΟΚ για έκτακτη ταχυμεταφορά απαιτούνται επίσης τρεις μέρες».

Όπως γράφει ο «Μικροοικονομικός», αντίγραφο του φάκελου δεν υπήρχε σε κανέναν υπολογιστή και έτσι ήταν δύσκολο να σταλεί ακόμα και με e-mail, ενώ η λύση βρέθηκε όταν κάποιος από το υπουργείο βρήκε έναν γνωστό στα ΕΛΤΑ και με 168 ευρώ κατάφερε και έστειλε το φάκελο στη Ρίγα.

Σχετικά άρθρα