Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης: Ο κίνδυνος Grexit παραμένει – Πρέπει να τιμωρηθούν οι δημαγωγοί

Μεϊμαράκης: Ο κίνδυνος Grexit παραμένει – Πρέπει να τιμωρηθούν οι δημαγωγοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ευρωζώνη, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Με την επισήμανση πως το Grexit παραμένει λόγω των σοβαρών εκκρεμοτήτων που έχει η χώρα και τα οποία θα πρέπει να επιλυθούν, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης απευθύνεται στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους μέσα από συνέντευξή του στα Παραπολιτικά.

Ο ίδιος επιμένει στη θέση της ΝΔ για κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας τονίζοντας πως θα πρέπει να «διασφαλίσουμε την εφαρμογή όσων συμφωνήσαμε και την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας δημοκρατίας, καλεί των λαό την Κυριακή να ψηφίσει αυτούς που τηρούν μία στάση ευθύνης και να τιμωρήσει τους δημαγωγούς και τους λαϊκιστές, φωτογραφίζοντας τον πολιτικό του αντίπαλο, Αλέξη Τσίπρα.

«Καλούμε τους πολίτες να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία – όχι μόνο για να τιμωρήσουν το ΣΥΡΙΖΑ και τα ψέματά του, αλλά για να μην ξαναζήσουμε καταστάσεις σαν αυτές των προηγούμενων ετών» προσθέτει ο επικεφαλής της ΝΔ και συνεχίζει «για να μην αυξηθεί περισσότερο η ανεργία.

Για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η οικονομία μας προκειμένου να επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης.

Για να φέρουμε επενδύσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και καλύτερα εισοδήματα για όλους, κυρίως για τη νέα γενιά».

«Θεωρώ ότι η ανοχή της κοινής γνώμης στα ψέματα και τους τακτικισμούς του Αλέξη Τσίπρα έχει εξαντληθεί. Και αυτό θα φανεί στις εκλογές» προσθέτει μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης.

Παράλληλα άφησε αιχμές κατά της ρητορικής του Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως υπάρχουν κάποιοι που ψαρεύουν στα θολά νερά της διαπλοκής, χωρίς επί της ουσίας να έχουν επιδείξει κανένα έργο στην καταπολέμησή της.

Την χρησιμοποιούν για να κρύψουν την ανυπαρξία θέσεων και προγράμματος που θα δίνει πειστικέ απαντήσεις στα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Η ΝΔ παρά τα όποια λάθη έχουν γίνει έχει αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των φαινομένων διαπλοκής. Και έχουμε πολεμηθεί από τα διαπλεκόμενα με ιδιαίτερα σκληρό και άδικο τρόπο, γεγονός που εκμεταλλεύθηκαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι».

Αναφερόμενος τέλος στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους και απαντώντας στο ερώτημα «τι είναι αυτό που θα τους πείσει να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία και θα τους αποτρέψει από το να ψηφίσουν ξανά ΣΥΡΙΖΑ» ο κ. Μεϊμαράκης τονίζει ότι «ο κόσμος γνωρίζει ότι εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Κάλπικες ελπίδες και ψεύτικα προγράμματα δεν πουλάνε πλέον.

Τα επικίνδυνα πειράματα του τελευταίου επταμήνου μας κόστισαν πολύ. [..] Επίσης οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι ο κίνδυνος του Grexit δεν ξεπεράστηκε με την τελευταία συμφωνία.

Υπάρχουν σοβαρές εκκρεμότητες και οι επόμενοι μήνες είναι πολύ δύσκολοι.[…]

Θέλουμε να πάμε μπροστά με μία κυβέρνηση όλων των Ελλήνων ή να γυρίσουμε πίσω με μία κυβέρνηση που θα στηρίζεται στις συνιστώσες των «53», οι οποίοι είναι πιθανό να οδηγήσουν τη χώρα ξανά σύντομα σε εκλογές;»

Σχετικά άρθρα